Stöd Ukraina

Hakanmags blogg

Söndag 8 April 2012 - Perhentian
Resealbum: Malaysia 2012

Perhentian

Idag skulle vi bara ta det lugnt och sola samt gå runt lite på stranden, eventuellt gå till stranden som ligger lite längre österut, för att komma dit får man gå igenom djungelns si så där en 20 minuter men men. Hmmm. Regn. Började soligt men sedan har det regnat i olika omgångar. När det regnar här så regnar det inte lite. Det fullkomligt öser ner så det är bara att sitta å terrassen å ta de lugnt. Regnet fortsätter att komma och gå. Ömsom regn ömsom sol. Har ju inte berättat om "Barnmorskan". Ett par som har en lite grabb och troligtvis har hon en till på G så att säga. Bullen syns allt där men det är hur hon ser ut. Pratar stark tyska och den lille står nästan i givakt. Knut i håret, glasögon och alltid strikt. Kl 8 är det frukost för lille herrn sedan mat på bestämda tider. Här missas ingenting.
Var borta hos Andy och snackade lite dyk inför morgondagen. Lite ostadigt väder så var det blir får bestämmas imorgon. Det kan bli strömmar i vattnet då vädret växlar samt att vågorna gör att man söker en plats som ligger i lä så därför bestäms det strax innan vi åker iväg.
Lite tråkigt att se men har faktiskt sett någon/några som var ordentligt påtända här och det var faktiskt öbor. En som ser ut som Bob Marley var så stenat hög idag så de fick stötta honom för att han skulle kunna stå rak vilket han nog inte gjort hela dagen för han såg ut som ett smärre sandtag. Bob Marley har smygit runt här sedan vi kom men har faktiskt inte lyckats lura ut va han håller på med eller jobbar med. Jo han hänger lite med Panelhönan emellanåt men med den relationen skall vara osagt. När vi gick och skulle äta på kvällen så kom engelskmannen och kompani dit. De som hade megafighten sist. Jo nu hade de fått med sig tre nya tjejjer. Ja många kramar och kort och så va de i de gänget. Hur skall detta sluta? En ny nattfight...
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Nu är det nära!
6 år sedan
Hemma
9 år sedan
Jimbaran
9 år sedan
Kuta
9 år sedan
Ubud
9 år sedan