Stöd Ukraina

Nettanls blogg

Onsdag 2 Januari 2008

Nyår i Bangkok

Nu är vi hemma i Kalmar igen för en liten mellanlandning, jag åker vidare till Göteborg för att heja på Ida som spelar i Gothia Cup innebandy imorgon o hela helgen. Pelle och Ida har nu i eftermiddag gett sig av dit. Ska bli jättekul!
Vi har haft en underbar semester i HuaHin. Åkte ju sen i måndags till Bangkok. Mininbussen hämtade oss på hotellet kl 06.00. Vi hade inte bokat något hotell i Bangkok men damen som var med i bussen ordnade boende på väg upp till Bangkok. Det blev ett bra hotell ett par minuters gångväg från Siam Square. Perfekt för oss. Hon ordnade även en buss som skulle köra oss till flygplatsen dagen därpå! Vilka gästvänliga o härliga människor! Efter en liten vilopaus på hotellet åkte vi skytrain in till Siam Square. Där blev det mycket shopping på bla shoppingcentret MBK. Fann det mesta vi ville handla där. På kvällen firade vi nyår på Hard Rock Cafe. Himla trevligt! De delade ut tomtebloss och partypoppers till alla gäster!
Flygresan tillbaka till Kastrup var inga problem men däremot var vi återigen försenade. Kom till Kastrup 2 timmar senare än beräknat och med det missade vi vårt tåg hem! Vi fick köpa nya biljetter men det gick inget tåg till Kalmar utan bara till Växjö. Tur att vi har goa vänner som ställde upp o hämtade oss där. Tack Micke o Göran! Det var guld värt. Har idag pratat med vårt försäkringsbolag och de ersätter oss för de tågbiljetterna. Tack för det!
Om man nu bortser från allt strul med förseningarna så känner vi oss jättenöjda och har med oss mycket roliga och fina minnen i bagaget från Thailand! God fortsättning på det nya året! Kram Nettan
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Los cristianos, Teneriffa
12 år sedan
Thailand, Dec-09
15 år sedan
Nytt år!
15 år sedan
Sommar i Sverige!
16 år sedan
Nyår i Bangkok
16 år sedan