Stöd Ukraina

Sofiegrahnats blogg

Har nu krypit under täcket efter en dag full av både det ena o det andra

Nu ligger man här o kollar på nyheterna i väntan på Pirates of the Caribian.
Idag har jag varit nere på stan o växlat lite pengar, behövde både dollar och bath så det var ju likabra att fixa båda valutorna när man ändå var där. Köpte lite nya underkläder till resan nu...de har en märklig tendens att försvinna när man är i Thailand...det där lät ju lite konstigt, men jag kom hem med säkert 5 par mindre trosor förra gången....å det berodde inte på att jag hade haft hejsan svejsan ute o tappat bort dem utan de försvann när vi lämnade in tvätten.Vem vill ha gamla trosor??? Så nu tänkte jag att de skulle få lite nya istället :).
Jag kan ju nämna det att det är GRYMT svårt att hitta underkläder till en svensk small/medium i thailand....det är kört kan man säga. Man får vara en xxs om de ska passa. Rumporna over there är liksom lite mindre än min iallafall.
Idag har jag packat mina kläder, alldeles för mkt givetvis och med en säkerhet på att jag får plocka ut MINST en tredjedel under de kommande dagarna. Vinet måste ju få plats. 9 veckor i Thailand kräver en hel del gott rödvin i resväskan.
Neeeej, nu vaknar den där lilla fisen...eller kanske inte...nej, skönt! Emil som han heter blev för övrigt till i Thailand förra gången vi var där. Made in Thailand helt enkelt.
Kommer inte bli en till denna gången, det har vi redan klubbat här hemma. Barn är underbart MEN......nu räcker det, man hinner ju inget alls längre...inte utan mammas, pappa, svärmor o svärfars hjälp iaf. Jag är evigt tacksam över all den hjälp vi får här.
Tack mor o far & svärmor o svärfar för all hjälp!
Nu tror jag mina ögon vill knyta sig så jag låter väl dem bestämma ikväll då!
Sköt om Er alla så hörs vi snart igen - DET ÄR JU NYÅR SNART - TJOHOOOOO!
Go´natt! Kram
Dela med andra:    

Kommentarer
Ingemar_e säger:
Fastnade för en intressant grej. Vinet!!! Hade inte fattat att det var näst intill odrickbart, det thailändska rödvinet.
Har lagt in denna som anteckning i mitt planerande.
Haha, min frus trosor försvann liksom i tvätten åxå!
Oj, 9 veckor, låter ju hur bra som helst.
Ingemar
Postat 2010-12-28 22:43  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet