Aquapark i Alanya

11 mars 2012 19:51
Visningar: 6698
Hej alla Turkiet resenärer!

Har sett på vattenlandet Aquapark. Det står att det ligger 3 mil utanför Alanya, men åt vilket håll? Är det mot Side längs med kusten?

MVH Marie/hattstugan
15 apr. 2012 11:40
Nej. Den ligger åt andra hållet mot öst. Det är inte uppvärmt vatten iskallt och rutschbanorna glipar så skaderisken är stor. Du lär komma därifrån med blåmärken ;-)
15 apr. 2012 15:16
Hej o tack för svar. Men ska det inte ligga en vattenpark i Damlatas (vet ej om jag stavade rätt där) och det ligger väl i Alanya? Det kanske är en annan vatten park?

MVH Marie
18 apr. 2012 09:28
Hej!
Håller helt med Cristoffer79, du lär komma hem med blåmärken, vattnet är iskallt, maten är svindyr och ännu dyrare blir det att efter man betalat inträde måste man betala för madrasser som man tydligen måste ha på många av alla rutschkanor m.m.

MEN

Det finns två aquaparks i Alanya, ett mindre som ligger i Oba. Det ligger lite utanför centrum, bara att fråga taxichauffören så hjälper han er dit. Men jag kan varmt rekomendera den större aquaparken som ligger mitt i centrum! Där är det varmt vatten, inträde cirka 100 kr och jag kan garantera en fantastisk dag där!
23 apr. 2012 13:28
Tack för svar!

Vad heter den vattenparken mitt i stan?

MVH Marie/hattstugan
24 apr. 2012 14:46
Damlataş Aqua Centre/Damlataş Aqua Park heter vattenparken som ligger i centrala Alanya. Inträde på runt 20TL (billigare för barn) och alla attraktioner förutom kanot-turen ingår. Finns även enklare servering och kiosk på området. Det finns gott om attraktioner för såväl stora som små där (eget område för de minsta, pool med solstolar för de mindre äventyrslustna) och det är inte samma köbildning som i den större vattenparken som ligger längre ut mot Antalya.

Kanske lite för tamt för de värsta våghalsarna men perfekt för barnfamiljer där pappan kan bli barn på nytt ;)

--------------------------------------------
MVH, Magnus
http://www.merhaba.se - Mötesplatsen för oss som älskar Turkiet
16 juni 2012 17:07
Hej igen!

Med lite risk för att bli tjatig, finns det någon vatten-park i Incekum?

MVH Marie