Tips på 60-årsresa med vuxna barn och barnbarn på 4 år på 4

Av Yuphin
6 aug. 2024 06:55
Visningar: 100
Jag fyller 60 nästa år och tänkte bjuda barn och barnbarnet (fyller 4 nästa år) på en resa nästa sommar.
Tar gärna tips på resor både i Sverige och utomlands. Som ni förstår skall det vara till en plats som passar både för vuxna och barn.
Tack på förhand 😊
Av Keja
12 aug. 2024 16:44 (redigerad)
Inom Sverige så föreslår jag en natt eller två på Vildmarkshotellet i Kolmården med guidning till några exlusiva djurupplevelser.
Synd att dra utomlands på sommaren, men om, så finns det ju massor att välja på. En vecka på Kanarieöara eller två veckor i Thailand. Tänk på att det är olidligt hett i Sydeuropa.
Svaren baserade på att ni har ett litet barn med er, som ska roas och passas.
Av Nanjin
30 sep. 2024 02:20
Jag tänker spontant omgående på Spanien och framförallt Alicante. Där finns något för alla åldrar. Man klarar sig bra på engelska och till och med svenska i vissa områden. Man är nära till vattnet och det finns aktiviteter för olika smaker. https://www.tripadvisor.se/Attractions-g1064230-Activities-Alicante_Costa_Blanca_Province_of_Alicante_Valencian_Community.html.

Jag har rest dit i hela mitt liv. När jag var liten hälsade jag på min farmor och farfar som flyttade dit. Nu bor mina föräldrar där. Nu när jag själv har familj är det lite svårare i åka dit ofta. Och det är en del man behöver tänka på runt ungarna. Du skulle ha med dig barnbarn... jag hade inte vela resa för långt och inte byta flyg, om du bor i närheten av stockholm, göteborg eller malmö går det många direkt flyg till Alicante. Du kanske inte kommer ihåg allt bök med att resa med barn https://www.resfavoriter.com/resa-med-spadbarn , men planera bra så kommer ni ha en toppen semester. Har du frågor om Alicante svarar jag mer än gärna.

Vänligen

Rikard