Tågluff

Av Jessie
8 mars 2006 19:07
Visningar: 296
Hej!
Jag och en kompis ger oss av på tågluff i sommar. Planen är att ta vägen genom amsterdag, bryssel, paris o ner till kusten, genom italien o båt över till greklad för att sedan ta flyget hem. Någon som har några goda råd eller tips på resmål på vägen att dela med sig av?
Av Kvicket
13 mars 2006 22:18
Har själv tågluffat två gånger, första gången via Paris, Korfu, Dubrovnik, Rom och Banyul för att avsluta i Barcelona och andra gången via Amsterdam, Prag, La Coruna, Malaga och Madrid för att avsluta i Barcelona.
Själv älskar jag Prag, har varit där två gånger och jag finner inget negativt att säga om staden. Vid tillfällena jag har varit där har det varit lagom varmt och bara alldeles underbart.. Priserna är extremt billiga om man håller sig borta från gamla stan, arkitekturen är underbar och utelivet är grymt.
Själv gillar jag verkligen inte Amsterdam, tycker det är för mkt turister, väldigt dyrt och vädret är ju uselt.
Smaken är dock som baken och vissa älskar staden.
Ett tips när ni väl kommer till grekland (om ni kommer från Bari vilket vi gjorde) är att inte ta första bästa båt till korfu (fruktansvärt tråkig ö) utan istället dra er lite neråt i landet antingen till västkusten och Lefkas och Parga t.ex. eller kanske ta sig ända till Aten för att sedan ta båten ut till någon schysst ö...

Blev visst väldigt mkt text men förhoppningsvis något vettigt, bara att fråga om du undrar något..