Reskompis, Nya Zeeland, Japan

23 okt. 2018 18:59 (redigerad)
Visningar: 51
Hej, planerar att åka till Nya Zeeland under slutet av januari att vara där ett par veckor för att sedan flyga till Japan en till två veckor, sedan slutligen antingen avsluta resandet där och återvända till Sverige eller om ekonomin tillåter avsluta med en "liten" tågresa med transsibiriska järnvägen från Peking till Moskva.

Planen är för Nya Zeeland är att utgå från Auckland, hyra bil eller husbil och leta sig ner mot Queenstown eller något i den stilen i alla fall. För japan är planen just nu Kyoto men inte mycket mer än så.

För detta resande så skulle det vara trevligt att ha sig lite resesällskap båda för att man inte ska sitta där alldeles ensam och deppig hela resan och även för att minska den ekonomiska belastningen från att hyra bil m.m. Vad, hur och så vidare man åker är inte satt i sten och är öppen för förslag. Det enda som är någorlunda spikat är att jag landar i Nya Zeeland, Auckland 27/1-2019 och är åter i Sverige kring mitten av mars. Hur som helst är detta planen och välkomnar er att följa med på hela resan eller delar av den.

- Fredrik