Reskompis/Liftare/jobbarkompis till Lång bilresa!

9 feb. 2007 03:57
Visningar: 138
Hej!

Ska ner och jobba 8 mån på Samos,Grekland. Resan bär iväg v10 planerad avresa 11Mars.
Kommer att köra bil ner av olika praktiska anledningar. Vi är ev. 2st nu, men 1 plats ev 2 kommer att kunna undvaras:) Så är de någon som ska söderut, haka på så blir resandet lite billgare för alla. Kommer passera Tyskland,österrike/schweiz, italien på vägen ner. Så vill du/ni hoppa av på vägen går de bra med. Kommer ta bilfärjan från Bari(sydöstra italien) till Prata(södra grekland) sen köra till athen. och därifrån ta båten till Samos. Passerar en del både mindre och större öar på vägen. Färdvägen är något flexibel. Språk kunskaper i italienska välkomnas varmt!

Luftkontionerad AudiA4, så vi slipper svettas;)

Intresserad av arbete? Bartender eller servitris? Finns möjlighet till jobb om du följer med till slutdestination. Förutsatt att vi fungerar ihop, för jag är barchefen;) 7-dagars jobb/v bra lön! Söker ev någon att dela en större lägenhet med oxå. Har redan en men de är bara en enkel studio.
Är rätt impulsiv av mig. Men jobb och resa är klart. Har blivit delägare i en Bar i thailand med så dit går resan till hösten för mera jobb....men de är en annan historia!

Söker dig som inte är obekväm i resandet. Du bor lika bra i hydda som slott.Njuter av friheten att åka bil genom halva europa. Tar seden dit du kommer helt enkelt:)

Hör av er!

//Mvh
Av Joned
12 feb. 2007 15:23
skulle man kunna få följa med halva vägen ner? dock kan inte bidra med köravlastning, sorry. har du prisförslag på resan?
6 mars 2007 19:27
Barchef sa du? Har du några behov av bartenders i Juli och framåt på Samos eller i Thailand så hör absolut av dig!