Bartenderskola

Av Lou
12 sep. 2007 12:29
Visningar: 1052
Någon som har tips på någon bra bartenderskola? Gärna utomlands? Om det är i Sverige gör ingenting heller, men det vore kul om det var i grekland eller dylikt? det med reseledarutbildning har jag lagt åt sidan, man måste ha körkort har jag insett så det blev lite problematiskt! Nu är det bartenderutbildning som gäller, dags att spara. OM någon har utbildat sig till bartender för ett rimligt pris på en härlig skola med bra lärare och schysst folk? tipsa mig gärna :) tack och bock på förhand!
12 sep. 2007 21:15
Hej Lou Här får du länk: http://barskolan.net/
Min kompis som är bartender gick där. Han säger den är bäst, finns tydligen två.
Lycka till
Av Hayer
12 sep. 2007 22:25
Tja! Hmmm... förstår om man vill söderut o få lite sol på kuppen, men vill du får en 'seriösare' stämpel så gå barskolan i London. Den e 4 veckor, o ... relativt.... seriös. Jag pluggade mkt men sen va ja ju nästan äldst oxå.. haha. Läraren va iaf jäättesnäll. Vince Silva.

http://www.londonbarschool.com
Av Sparky
12 sep. 2007 23:59
Tjena, tjena!

Gick själv en kvalificerad yrkesutbildning på en barskola här i Stockholm för ca fyra år sen som är mycket seriös.
(Jobbar sedan dess som bartender på nattklubb i Stockholm)
Pröjsade ca 10000:- för den och då ingick allt studiematerial.
Omfattde fyra veckor - 10-16, måndag till fredag, med teoretiska och praktiska prov tre gånger i veckan.
Grymt proffsiga lärare med ordentlig erfarenhet och koll på kroglivet.

Kolla in http://www.barakademi.com/ för mer information.

Lycka till med studierna.

-Sparky
17 sep. 2007 21:23
Nemen se där en till som vill vara bartender, himla skoj!
Förra året gick jag barskolan.net och den var grymt seriös. 2 veckors intensivkurs, lärde mig 40 drinkar utantill, kasta flaskor i luften och mycket allmänt om baryrket. Du får även 2dagarspraktik på någon av magaluf mest kända barer. Själv fick jag praktisera på Bananas som är en av de största klubbarna där.
Välj absolut inte den andra som finns på mallorca. De är portade på de svenska barerna och är ganska utanför. Med barskolan.net får du en skön stämning med alla workers, du lär känna folk som bor där och du har lätt att få jobb och nya vänner (som även kanske har en lägenhet du kan få bo i efter kursen)

Annars så får du allt du behöver för att även jobba i Sverige. Jag kom hem efter 1½ månad i magaluf, hade bara kursen som erfarenhet, fick jobb efter endast en vecka hemma.
Har du fler frågor är du välkommen att höra av dig på msn eller här
(Logga in för att se e-postadress)
2 okt. 2007 10:17
HELT KLART;

http://www.bartenderskolan.com

kika in den. den är grym och seriös, jag gick den på kos. Men seriös vad den, och det resulterade i den bästa sommarn i hela mitt liv. ses i sommar om du ska dit då ;-)
Av Sua1
21 feb. 2008 20:19
Hej! Det finns, eller iallafall fanns, en jättebra bartenderskola i Ljusdal. Den var ganska dyr, tror den kostade runt 10.000 Jag gick den genom arbetsförmedlingen. Den var på en månad och det ingick praktik, rund en 100 drinkar var du tvungen att kunna och göra bra ifrån dig på praktiken om du skulle få godkända betyg. Du får betyg utskrivet på både svenska och engelsa. Lycka till med bartenderyrket. / Susanne