Asientour vinter 2014!

23 aug. 2014 23:40
Visningar: 149
Planerar min första långresa till Asien tillsammans med tre vänner (20 år). Vi åker ner till Thailand precis vid årsskiftet och hade tänkt fira nyår + fullmoon party i Koh Phanang. Därefter ska vi resa vidare i Thailand ungefär en månad. Vart och när tänkte vi ta lite som det kommer men vi vill besöka Phi Phi, Koh tao, Koh Lipe och sedan kanske railey beach och phuket som "mellanstop".

Därefter fortsätter vår resa till Singapore, Indonesien (Bali och Gili Trawangan vill besökas), Filippinerna (Boracay är ett måste) och avslutas i Hongkong!

Vad vi ska göra, när det ska göras och hur det ska göras är inte riktigt spikat utan det får bli sitt eget äventyr! Men vi har planer på att ta dykcert (hört att Koh Tao ska vara bra och billigt), djungeltrekking, surfing vilket vi tänkt göra på en 7-dagars surfcamp i bali, besöka massa monument och servärdigheter. Och självklart sola, bada och festa en del.

Tveka inte att ta kontakt om ni ska befinna er på någon av dessa platser i vinter eller om ni har några bra tips att dela med er utav! :) Vore ju superkul att träffas upp sådär på andra sidan jordklotet

Facebook: Johanna Bogren, du kommer troligtvis få ett snabbare svar där än här!