Stöd Ukraina

Friidas blogg

Måndag 2 Februari 2009 - Cahuita
Resealbum: Costa Rica

Trekking i karibien

Igar tog vi bussen fran San José till Cahuita. Den ordinarie bussen var full sa vi fick ta en extrabuss som gick en halvtimme senare. Aven den bussen var full men vi fick i alla fall plats. Tre och en halv timme pa ett par oerhort obekvama stolar senare sa var vi framme i Cahuita pa Costa Ricas ostkust. Karibiska havet. Efter 20 minuter i byn sa hade vi hittat paradisrummet med utsikt over havet fran balkongen.

Efter att ha fraschat upp oss sa tittade vi runt lite i byn. Mysig och litet men ganska dyrt. De har vett att ta betalt har i alla fall. Vi kakade ris och kyckling innan vi gick till en affar och handlade en massa gott och frukost. I morse vaknade vi klockan sex och jag blev bjuden pa frukost av Fredrik. Kaffe leche med rostade ostmackor. Mums!

Direkt efter frukosten gjorde vi oss i ordning for trekking i Cahuitas nationalpark. Vid entrén till nationalparken far man ge en donation for att ga in. Vi gav 5000 colons och gick in. Vi promenerade nagra timmar och fotade galna apor som attackerade mig och oppnade var ryggsack for att stjala eller hitta mat. Efter att ha gatt i tre timmar borjade det att regna och vi var hungriga och torstiga sa vi vande. Pa vagen tillbaka badade vi ocksa pa en fin strand. Efter fem timmar var vi i byn igen. Vi slangde oss i duschen och gick for att ata. Nu har vi nyss atit upp och sitter pa ett internetcafé och skriver. Fredrik har forsokt lagga upp bilder fran sin kamera men det funkar inte. Han ar orolig att minneskortet har fatt nagot sorts virus och att alla bilderna ar borta. Hoppas inte!

Imorgon har vi tankt ta oss lite langre soderut till Puerto Viejo de Talamanca, hoppas det ar lika fint dar.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Konferensen
15 år sedan
Äntligen framme
15 år sedan
Istanbul
15 år sedan
Krokodiler och skoldpaddor
15 år sedan
Sista dagen pa playan
15 år sedan