12 år sedan |
13 år sedan |
13 år sedan |
14 år sedan |
14 år sedan |
Tamnanpar (Classic Forest) Restaurant - en fantastisk restaurang i Ban Phe, Rayong, Thailand 12 år sedan |
Bildspel från vår Barcelonaresa 13 år sedan |
Konsten att flyga med Ryainair... 13 år sedan |
Reseguidens slogan... 14 år sedan |
Bildspel från Kanchanaburi 14 år sedan |
5 l. svagdricka
5 skivade potatisar
1 pkt. jäst
1 påse hela nejlikor
1 påse kardemummakärnor
1 bit hel ingefära
1 - 2 kanelstänger
500 g russin
2,5 kg socker
Blanda i en 10- liters plasthink, täck med gladpac som du gör små hål i och låt stå i rumstemperatur utan att röra. efter 3 - 4 v ...klart. Tappa upp försiktigt eftersom bottensatsen är odrickbar. Skitgott!!!!
Hälsar Eleonor
Kram
1 laska Kosken
+ ett eller max två russin (kan lätt bli för utspädd) :=))...
garnera med en ½ mandel
1flk Koskenkorva
En stänk citron men var försiktig så att det inte blir
för mycket frukt smak;-)
Cheers....
Du kan få ett vegetariskt alternativ tillbaka:
Lövbiff!
Fick det av min granne Karl-Heinz, Ulriksdals Värdhus som fixade Sveriges första Guide Micheline * (Dock inte med denna rätt)
Det värmer säkert i det ruggiga vädret. Skall i morgon åka till min dotter i Norge, hon är ju ursprungligen från Indien så då blir det Indisk mat i mängder
Ha det bra
Hälsningar
ALF
Kontrar med recept på Brasiliens nationalrätt Feijoada !
http://home.swipnet.se/~w-57250/kottofaa/feijoada.html
Lycka till !
Urmas