Stöd Ukraina

Polkagris blogg

Torsdag 5 Februari 2009 - Koh Lanta

Många grannar är det...

Det bar rasar i nya grannar i vårt kvarter. Det övervägande svenskar här och 3 finska familljer. Detta är svenskresoten nr 1 verkar det som,.

Nu har v gått ner i varv efter Malaysiaresan och ligger fortfarand som platta fiskar i solstolen. Nu örjar vi orka tänka på att kanske göra ngt annat. Åka till Phi phi eller koh Muuk för en dag eller två.

Somnade vid 21. 00 thai-tid. Vi sover mellan 9-11 timmar varje natt. Hur man kan vara så trött???????????

Lunch idag på Moon Wal vid stranden med Lars och Anna-Lena med barn. Vi åker till Simssalabin/ Tonys fvorituttryck/ och kollde lite i affärer, tog ut pengar och köpte lite dricka /läs systemet/ och sedan hem med tuk-tuk /100 tHB /även till Long Beach/.

Sällsynt tråkiga i dag men man måste bara vara ibland. Idag var det skönt. Önskar bara att alla nära och kära vore här och fick uppleva detta underbara land och härliga människor. De är så glada och vi blir så glada att vara här med dem.

Tvättgen vi lämnade in blev fin och tröjor och dyl struket. Första gången Th fått strukna kallingar., Mina underkläder såg bra ut förutom de som suttit närmast parkeringen med röd sand. I morse såg jag att de var lika rödfärgade som sanden där Vi har så dålig belysning i rummet och den sämsta standarden på rum på hela resan men man överlever sådant också.

Vi hade ju i allafall tur med vädret förutom i natt då det om en riktig regnskur vid 12-tiden. Alla våra skor genomvåta och minda sandaler i skinn blir nog aldrig sig själva mer. Bara att kasta mao.

Vi hara dock fler ombyten badkläder så inga stora bekymmer. Det hara varit en helt strålande dag hela dagen med flera dopp i havet.

Nu har vi blivit riktigt semesterslöa så nu klarar vi att inte göra någonting alls förutom att läsa.

Får se om vi repat oss tills i morgon...
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Chang Buri Hotell Koh Chang...
12 år sedan
Chang Buri Hotell Koh Chang...
12 år sedan
I sakta mak...
12 år sedan
I sakta mak...
12 år sedan
Alina fyller 12 ar...
12 år sedan