Stöd Ukraina

Polkagris blogg

Lördag 7 Februari 2009 - Koh Lanta

Lördag på Long Beach

Idag verkar stora resdagen vara. Hela vår länga med folk ha rest vidare. Trist. Ni skulle se hur dessa småungar 4-5 år gamla simmar och dyker i poolen som små fiskar. De är helt otroliga. De tycker vi badar för lite och läser för mkt. Haha

Dagen hade sin gilla gång men nu måste vi göra ngt nytt och inte bara sitta fastlimmad i solstolen. Vi har bokat en natt på Phi Phi Island och åter måndag nmitt på dagen. Resan tar 1,5 timme med båt och det måste jag försöka klara av. Vi sover där en natt. Varit där innan tsunamin men mkt är annorlunda nu.

Lars och Anna-Lena reste i em till Krabi och Ao Nang för envecka innan de åker hem. Kanske vi ses på Phipphi???

Vilket det varit här med både stora och små. Grannen bredvid oss hade max otyr. Första dagen tandläkaren, nnässta dag sjuhuset för en tå som hn skurit sig på och bihåeinflammation. Vi skall vara glada att vi inte fått ngon mer "skit" än det vi hade när vi kom hit ännu så länge i allafall.

Lnchade med Lars då hans familj var ute och snorklade på Koh Rok. Skall vara underbart där men jag klarar inte speedboaten.

Annars en lugn och stilla dag. Fixat övernattning även i Kragi town när vi skall hem. Planet går kl 10.10 på morgonen och det går inte att färja så tidigt som vi vill. Printat ut voucher både för detta och Phi phi. Nu går dagarna då fort att vi inte ens vad vi gjort en hel dag. Ikväll har vi glassat på med western fod. De har världens godaste pizza här på gatan på Bajen Pizzeria. Supergott. Här går nalla ngn gång när de längar efter ngt riktigt skandinaviskt.

I morgon får vi se vad vi hittar på så det får ni veta då!!

PS Fösökt att lägga in bilder, men det fungerar inte idag, vet ej varför!!
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Chang Buri Hotell Koh Chang...
12 år sedan
Chang Buri Hotell Koh Chang...
12 år sedan
I sakta mak...
12 år sedan
I sakta mak...
12 år sedan
Alina fyller 12 ar...
12 år sedan