Stöd Ukraina

Hakanmags blogg

Torsdag 12 April 2012 - Kuala Lumpur
Resealbum: Malaysia 2012

Kuala Lumpur

Idag har vi lämnat öarna som hör till Perhentian och givit oss in i storstadens vimmel. Åkte på förmiddagen kl 8 med båt in till fastlandet för att ta en taxi till Kota Bharu för vidare flyg till Kuala Lumpur. Väl i Kota Bharu fick vi reda på att planet var några timmar försenat så det var bara att sitta och vänta.
Kuala Lumpurs LCCT flygplats var väldigt effektiv. Taxi in till stan och vårt hotell gick på 100MYR och vi åkte med Walldegårds bror. Här går de undan. Hotellet som vi bokat var Istana och var 5 stjärnigt. Riktigt lyxigt, det enda man kan klaga på var att de tog 20 MYR i avgift för att surfa på internet per halvtimme. Anskrämligt dyrt, sådant skall vara gratis men frukostens överdåd stillade denna frustration så 1-1.
Hotellet ligger kanon i alla fall för det ligger mitt emellan tv-tornet och twin tower och med lätthet går det att gå till båda utan att få värmeslag.
Tog även en tur till China town på kvällen och bara det är en upplevelse i sig.
Taxi kan man åka för det är billigt och enkelt men passar det så kan man även åka Sky-train som också är väldigt billigt och smidigt. Vissa sevärdheter är man tvingad att åka taxi då inte sky-trainen går dit tex fjärilsparken och fågelparken.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Nu är det nära!
6 år sedan
Hemma
9 år sedan
Jimbaran
9 år sedan
Kuta
9 år sedan
Ubud
9 år sedan