Stöd Ukraina

Hakanmags blogg

Måndag 2 April 2012 - Sepang/KL International Airport
Resealbum: Malaysia 2012

Kuala Lumpur

Iväg till flygplatsen med chuttel som kostar 40RM. Dyrt om man tänker på att taxi kostar bara 10RM till och då får man åka lite bättre. Nu gick allt bra och det var här jag fick betala min första övervikt. 60RM kostade det för 3 kilo. Hmm hur kunde det bli så tungt? Tog ju bara av oss de Svenska vinterkläderna och bytte mot kortärmat och shorts. Flyget gick enligt tabell och kl 11.30 landade vi i Kuta Baruh där det stog en kille med namnet på en skylt och som sedan skulle med transfer ta oss vidare till hamnen som ansluter vidare ut till ön Perhentian Island.
När vi kom till Kota Baruh så var det ett par till som skulle med. Nja, det där med par va lite kanske fel namn. Hon va något asiatiskt men väldigt lång och ståtlig för de samt han var dansk med 3 barn. Hon var väldigt graciös så hon fick namnet "sekreteraren". De verkade som de inte var ett riktigt par ibland utan att hon kunde mera vara för sig själv för att i nästa stund vara tillsamans osv. Han pratade i alla fall danska med barnen och engelska med "sekreteraren". Hmmm lurar lite på de...
När vi hade checkat in på resorten så var vi så trötta att det där med sol och bad fick det bli väldigt lite av. Strax efter 5 la vi oss och skulle vila lite på sängen men vaknade inte förrän vid 9 och då var det bara och gå upp och borst tänderna sedan sov vi till 8 nästa morgon. Snacka om att behöva sova!!
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Nu är det nära!
6 år sedan
Hemma
9 år sedan
Jimbaran
9 år sedan
Kuta
9 år sedan
Ubud
9 år sedan