Stöd Ukraina

Bibchens blogg

Lördag 7 September 2013 - Jarfalla

Järfällafestivalen

Festivalerna avlyser varandra, och idag har turen kommit till vår stadsdel, Jakobsberg. Vi åker med grannen till centrum och blir där införlivade i stort mångkulturellt folkvimmel. Härliga färger i olika stånd av blommor, grönsaker och div. hantverk. På ett ställe står en storfotoutställning, som handlar om livet i Järfälla Kommun. Grannflickan har sommarjobbat som "fotograf" och bilderna är imponerande och verkligen självberättande.
Inne i Centrumhuset presenteras bidragen till fotoutställningen" Vardag i Järfälla". Jag deltar med tre bilder och hoppas de blir med i finalen. Roligt iaf. att se sina bilder på en stor skärm till allmänt beskådande - bättre än i skrivbordslådan!
Lokal kultur är viktig för kommunens invånare!
Samhörighet.
____________________________________________________________________________

"Välkommen till Järfällafestivalen i Jakobsbergs centrum lördag den 7 september klockan 10-17.
Lördag den 7 september bjuder Citycon tillsammans med Järfälla kommun in till Järfällabornas egen festival i Jakobsbergs centrum.

Årets festival bjuder bland annat på skivsigneringsframträdanden med Anton Ewald, Panetoz och The Poodles. På scenen på Pyramidtorget i gallerian uppträder även Noice Forever och lokala band och unga talanger från Järfälla.
På festivaldagen blir det knallemarknad, modevisning, boksigneringar och raggarbilsutställning. Lokala idrottsföreningar finns på plats med prova på-aktiviteter. För barnen erbjuds ponnyridning, ansiktsmålning och klapphage. Utställning av årets bilder i fototävlingen. Järfälla kommun firar 150 år med historieutställning klockan 11-16, och panelsamtal klockan 13 på Hyllan i Jakobsbergs bibliotek.
Välkommen!" (Järfälla Kommuns hemsida)
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet