WWOOFing Australien, Nya Zeeland… 2015

28 sep. 2014 21:11
Visningar: 183
Hallå alla resgalna typer där ute!

Finns intresse för att dra med mig på WWOOFing i Australien och Nya Zeeland nästa år, typ runt sommaren eller hösten? Har via en vän fått info om ett ställe i Australien där man kan jobba och slita i 2 månader (6 dagar i veckan, snitt på 11.5 h per dag) men får betalt. Han ska dock kolla att detsamma även gäller idag då han gjorde detta för två år sedan. Tänker att man inte behöver jättemycket pengar i början av resan utan kan tjäna ihop en slant där för att sen resa runt en månad i Australien och sedan dra över till Nya Zeeland för att återigen göra WWOOFing.

Har tidigare rest en del själv men nästa gång jag drar iväg för ett tag (skulle vilja vara borta ett halvår) vill jag gärna ha ressällskap. Och när man ändå är i krokarna skulle jag mer än gärna göra en avstickare till Vanuatu eller någon annan ö… Vet att det är väldigt långt framöver jag vill åka bort men ville bara pejla läget och se om det finns intresse! Och om det gör det hör gärna av dig :)
Av Embond
19 okt. 2014 21:45
Hej!!

Vad glad jag blev när jag såg ditt inlägg!! Jag är också jättesugen att åka iväg till Australien och Nya Zeeland en längre tid nästa år, och tänkte i typ precis samma banor som dig! Tyvärr är kompisarna inte likna sugna så är också ute efter en resekompis!

Min moster" Woofade" också när hon reste som ung rekommenderar det starkt!

Skicka gärna ett mejl så kan vi prata mer.
(Logga in för att se e-postadress)
eller lägg till på facebook Emma Bond