Work & holiday Australien, februari och framåt

7 jan. 2013 12:34
Visningar: 301
Hej! Den 19 februari bär det av till Sydney, Australien. Kommer antagligen att hålla till där ett tag. Sedan är planen att blanda resa, främst längs östkusten, och jobb under ca 6-12 månader.

Kommer resa själv och hade vart grymt kul om det finns någon med liknande planer, så man kanske kan resa ihop ett tag iaf eller bara ta en öl! Vill uppleva landet, surfa, dyka, festa och allt som hör till!

Hör gärna av dig, tjej som kille :) (Logga in för att se e-postadress)
Av Ebbar
14 jan. 2013 04:43
Hej! Jag är i Kambodja just nu och kommer flyga till Perth om ca 2 veckor, sen är planen Melbourne sen Sydney och kusten upp! Vet ju inte hur länge jag kommer stanna på ställena men om vi är i Sydney samtidigt hade det vart kul att mötas upp o hitta på något!!:)
16 jan. 2013 18:42
Okej vad roligt! Det tycker jag absolut att vi ska göra, borde ju nästa va där några dagar samtidigt iaf!!:) skulle ju kunna snacka på fb? lättare att hålla kontakten där:) bara söka på Anna Landenmark
Av Emjc
6 feb. 2013 03:40
Hallå! :)

jag åker till sydney den 9-14 mars, tror du att du kommer befinna dig där då? :) Planerna för min resa var väl egentligen att uppleva så mycket som möjligt av Sydney (sevärdheter, djur, nattliv, allt, är öppen för förslag haha) och det är ju definitivt roligare tillsammans med någon annan!
24 feb. 2013 09:34
Hej! Det tror jag absolut att jag kommer vara. Hade vart kul att ses ngn dag och hitta pa ngt, har knappt kollat nagra sevardheter sa hade vart kanon att kanske gora det tillsammans :)
24 feb. 2013 20:05
Hallå! Jag åker till Sydney i början av april, har inte tänkt jobba något utan bara se och uppleva Australien och framförallt östkusten. Hade vart nice att göra det ihop med någon/några! :)
4 mars 2013 00:19
Vet du vilket datum du kommer hit, och hur länge har du tänkt stanna ungefär? Jag har börjat söka lite jobb i Sydney nu, men vore även öppen för att resa först istället om det skulle passa bättre. Håller med om det att det vore lätt roligast att resa ihop några stycken! :)
6 mars 2013 00:34
Hallå hur ser planerna ut kvar i Sydney eller på väg att åka uppåt? Jag känner att jag fastnat lite just nu så skulle kunna tänka mig att dra ner till Sydney igen bra för att jag älskade Sydney annars om din resa är på väg uppåt så hänger jag gärna på :) jag har ett liknande visum så skulle både kunna tänka mig att jobba och resa har rest en del nu men gör det gärna ännu mer då detta land har massor att erbjuda :)