Work Holiday Australien April

4 feb. 2015 18:13
Visningar: 108
Hallå allihopa! Mitt namn är Anna Backer-Meurke, fyller 24 år i sommar och är från Falun (bor dock i Stockholm för tillfället). Då jag tröttnat lite på vardagen här i Sverige så är jag riktigt sugen på att dra iväg utomlands istället! Har kollat runt lite på olika städer i Australien och eftersom jag vill åt värme och sol så verkar Cairns bäst under årstiden jag tänkte dra, vill åka i början på april. Jag tänkte söka ett Work Holiday visum, flyga till Cairns och hoppas på att hitta ett jobb och boende så snabbt som möjligt :D Sen när man har tjänat ihop en del i reskassa så vill jag resa runt och upptäcka landet! Jag har ingen tidsbegränsning utan tänker mig att man är borta så länge man trivs, så allt ifrån nån månad till ett år, förhoppningen är självklart ett år :)

Jag älskar att träffa nya människor, träna, sola och bada, festa, prova nya saker och bara njuta av livet! Så om det är någon som går i samma tankar får ni gärna höra av er, alltid roligt att vara flera som drar samtidigt! Ni kan skriva antingen här eller på fb :) (finns inte så många med mitt namn så borde inte vara så svårt att hitta mig)

Om det är någon annan som tänkte dra i April men som har en annan resplan i åtanke så får ni gärna höra av er ändå, jag är öppen för förslag :)