WH Australien/bali/möjligtvis mer

8 aug. 2018 01:49 (redigerad)
Visningar: 97
Hej!
Förra vintern tog jag det största steg jag någonsin tagit i mitt liv och åkte själv på en backpackingresa. I början hade jag ingen plan alls mer än en enkelbiljett till Sydney. Allt slutade med en 3,5 månader resa genom Australiens östkust, bali, thailand, singapore, malaysia och filippinierna.

Nu har jag tröttnat på att vara hemma igen och behöver komma iväg. Jag står mellan att ta ett working holiday visa eller vanligt turistvisum till australien igen. Jag vet skillnaderna men är osäker på om det är värt att "utnyttja det" om jag inte tänkt stanna ett helt år. Jag vet att jag vill bo i sydney men också köra byron några veckor också. **VET NÅGON OM MAN KAN WORK FOR ACCOMODATION MED TURISTVISA?**

Jag är även intresserad av att utforska vietnam&kambodja, fler öar i filippinierna och att återvända till bali som var en favorit. Utöver det finns det även tankar inom mig som ser dels Fiji men också Nya Zeeland, MEN jag är osäker på om det är min grej då att hikea inte är någon favorit.

Jag måste nog välja om jag ska bara resa runt och då hinna med alla dessa ställen eller om jag bara ska köra australien all in med jobb och ha semester på bali och möjligtvis då NZ om pengarna finns.

Det jag söker är någon av dessa alternativ:
1. någon som vill göra resrutten med mig Aus-Bali-Filipp-Viet-Kambo-hem (eventuellt thai-hem)
2. någon som bara vill mötas upp i ett specifikt land och ta sällskap
3. någon som också vill stanna och jobba och därmed vill fixa boende tillsammans i Sydney
4. någon som bara vill ses en dag och typ ta en öl eller hänga på stranden i Australien

Går ni i liknande tankar, eller bara vill prata lite om att resa, får ni jättegärna kontakta mig på Facebook: Olivia Green. Eller på instagram: oliviagreen. Där finns även sjuuukt många bilder från min förra resa om ni bara vill ha lite inspo.