Vilken Reseförsäkring ska jag välja?

30 okt. 2013 11:14
Visningar: 788
Hej!
Ska iväg till USA i cirka 3 månader och behöver därmed en tilläggsförsäkring till den vanliga hemförsäkringen som gäller i 45 dagar. Har kollar runt lite men tycker det är så himla svårt coh krångligt så är tacksam för synpunkter och tips!
Har varit inne lite på Goudas ungdomsreseförsäkring och Solids backpackerförsäkring. Solids är ju nästan hälften så dyr, har dock självrisk på 1500 medan gouda inte har självrisk, om jag fattat det rätt.
Någon som har erfarenhet utav dessa något bolag? Eller vet något annat som är bra men gärna i samma prisklass som Solid?

Det som är viktigt för mig är att det ingår sjukvård osv då det är väldigt dyrt i USA. Då jag ska ha med mig både dator och kompakt systemkamera så är det viktigt att jag har skydd för dessa egendomar också där jag får bra ersättning om något blir stulet eller går sönder.

Hälsningar
Virginia
24 nov. 2013 10:12
Hej! Om du kommer till en bra och vettig försäkring får du gärna skriva de här. Måste också fixa en tilläggsförsäkring för de sista 45 dagarna i USA men det finns många olika. Sjukvård och egendomsskydd är också viktigt för mig, speciellt sjukvård då det är så dyrt :P
24 nov. 2013 13:58
Har du kollat med ditt hemförsäkringsbolag vad det kostar att förlänga hemförsäkringen?