Vem vill upptäcka Australien tilsammans med mig?

12 nov. 2009 16:30
Visningar: 164
Hej, jag heter Karin och är 20 år gammal. I februari( billigare resor till Australien) skall jag bege mig till det mäktiga landet. Jag undrar om någon vill dela denna erfarenheten med mig? 2-5 månader kanske?
Jag har planer att finansiera mitt uppehälle med ströjobb, ( åker ner med ett cv, vet lite var man ska söka osv från en god vän) och uppleva så mycket som möjligt. Jag är en glad, äventyrslysten och enkel tjej som är ute efter upplevelser snarare än massa festande, men vi ska självklart ha väldigt roligt på vägen.
12 nov. 2009 17:27
Se till att du verkligen har pengar på kontot och att du drar direkt till Immigration för att få ditt Working Holiday så du inte får problem.
12 nov. 2009 19:26
Citerat från robbowan:
Se till att du verkligen har pengar på kontot och att du drar direkt till Immigration för att få ditt Working Holiday så du inte får problem.
Svar;tacktack :) jo, på den fronten är det inga problem
30 nov. 2009 23:01
Heej!
Ja heter Marika, är 20 år å bor för tillfället i oslo.. Har sparat ihop pengar i ett år här nu och har äntligen en bra budget att resa iväg på :)
skulle åkat till australien, nya zeeland, bali å thailand med en kompis men hon hoppade av förra veckan pga jobb. lite surt.. Men jag vill verkligen komma iväg ändå, har dröm om de här länge nu!!

Har som sagt egentligen tänkt åka runt till nåra fler länder, men australien är absolut prio ett och det landet ja har tänkt spendera längst tid i.. Kan också tänka mig å jobba lite.. Ja är nog ganska öppen för förslag :)
Verkar vara ganska lika med att vara glada och äventysrslystna :) ja är väldigt sugen på att ära mig surfa, hoppa bungyjump, snorkla å prova på lite saker.. sen vill ja givetvis se mycket.. de "huvudmålen", men lite festande har ja ingenting emot om de kommer emellan :P

Om du tycker de verkar nå intressant eller vill veta nå mer, svårt att få med allt här, så kan du ju adda mig på facebook -Marika Ögren.
Skulle gärna vilja veta mer om dina planer :)

Ha de bra!

/Marika