Var bo i New Dehli

Av Janmo
28 aug. 2022 08:34
Visningar: 143
Hej!
Vi ska tillbringa några dagar i New Dehli. Sightseeing står på schemat. Är det något område man absolut bör bo i eller något område man bör undvika. Vi kommer nog kosta på oss ett bra boende (5*).

Tacksam för alla inspel!

/Janne
Av Hawaii
28 aug. 2022 17:13
Bodde själv på Shangri-La i dec. 2019 och det var toppen, och kan definitivt rekommenderas "if money is no object". Delhi är ju stort så oavsett var man bor är man beroende av taxi eller tuk tuk. Missa inte Humayun's Tomb, Qutb Minar complex och Old Delhi med Red Fort (mycket imponerande). Lotus Temple är populärt men kan defintivt missas tycker jag. India Gate är ganska nära Shangri-La i New Delhi och är speciellt intressant på kvällen (enormt folkliv).
Av Stieri
28 aug. 2022 18:49
Jag bodde på The Grand i New Dehli, normalt så brukar frågorna röra ett billigt hotell, kollade på Booking.com 2446:- per natt, Jag och min resekamrat var väl lite malplacerade där. Vi åt middagsbuffèn där, bland det bättre jag någonsin ätit,
The Sphinx hotell i Kairo och Hotel Mövenpick i Petra ligger fortfarande i topp. Hotellet ligger inte centralt men i ett väldigt lungt område och granne med ett stort köpcenter. Håller med Hawaii om sihtseeing och trots att Lotustemplet är enormt och påkostat så känns det lite Las Vegas aktikt.
Av Janmo
28 aug. 2022 20:14
Tack för bra info! Fler erfarenheter mottages tacksamt :)