USA Väskusten till hösten

30 juli 2011 16:16
Visningar: 364
Planerar att gör en resa till USA till hösten Okober eller November,
Tanken är att flyga till San Francisco. Hyra en bil och sedan bila på Västkusten.
Startar i San Francisco reser ner längst kusten till Los Angeles sedan vidare till Phoneix. Upp till Grand Canyon och Las Vegas och tillbaka till San Francisco. med stopp på vägen.

Någon som är intresserad av att hänga på? Gärna någon från södra Sverige så man kan träffas och prata och planera :)

Tips tas också gärna emot :)
Av Oscar86
23 aug. 2011 22:34
Jag har en liknande resa i åtanke, dock ska den även gå över östkusten, totalt blir det väl en 3 månader. Jag hade tänkt flyga till San Diego, för att ta tillvara värmen där, och sedan bila runt och så småningom ta mig till San Fran. Tyvärr bor jag i Norrland, men jag är en väldigt bra kille.
24 aug. 2011 14:45
hej!
Ja det är ju en bit till Norrland... hm... just nu planerar jag en resa på typ 1 månad och bara västkusten, Känns som om det blir myckat om man kör både öst-väst. Det hade annars varit kul att resa ihop :)
24 aug. 2011 22:45
Hej!

Funderar på att göra något liknande. Om det blir av så åker jag antagligen 3v. någon gång under perioden mitten av september till slutet av oktober. Ska dock inte tillbringa alla 3v. i USA. Min plan just nu är att i så fall ha minst 1v på västkusten och besöka bl.a. San Fransisco, LA och Las Vegas. Hyra bil är helt klart smidigast och blir billigt om man är några stycken. Har tidigare bilat på östkusten i 6v. och kom undan hyfsat billigt med en stor GMC Jeep för 3 pers. och mycket shoppinggrejer i bagaget :-) Boende hittar man alltid billigt med kuponghäften som finns på alla rastplatser. Här är lite aktiviteter/ställen jag hade tänkt mig:

Sola - Venice Beach?
NBA match / NFL match
Shopping i massor, typ några outlets så man får en ny garderob och träningskläder :-)
Någon konsert (helst någon större artist/band om det passar men även t.ex. jazz på Baked Potato i LA.)
Grand Canyon
River rafting

Hör av dig om du tycker nåt verkar intressant. Kommer antagligen försöka se om det är fler som vill hänga på då jag tycker att det är optimalt att resa 4 pers. Tycker det är viktigt att ingen känner sig utanför och att alla är delaktiga. Hyra hotell och bil blir dessutom mycket billigare så kan man lägga pengarna på nåt roligare.

Mvh
Magnus
25 aug. 2011 07:03
Hej!

Flyger till Los Angeles 1a nov och åker hem den 29e nov. Har hyrt bil och kommer att besöka SF, Yosemite, LV, Grand Canyon, Phoenix och San Diego m.m. Har tänkt att prova dykningen i San Diego. Någon som har någon erfarenhet av det tidigare? Om någon vill ses och kanske ta ett par kalla eller följa med en bit på väg så hör av er! :)
25 aug. 2011 07:06
Vi är två personen (tjej 22, kille 26) som startar i LA och sedan i SF blir vi tre st.
25 aug. 2011 12:23
Jag tänker nog åka över till USA och vara där ca 3-4 veckor. Hyra bil är nåt som låter bra... Det är ju roligare om man är ett gäng (och billigare)
9 sep. 2011 13:08
Hej,

Tänkte försöka komma iväg ca 3 veckor i november till kalifornien. Hyra en bil där och köra Highway 1, upp eller ner spelar ingen roll för min del. Fortfarande intresserad?
9 sep. 2011 13:26
hej!
Hade varit kul att komma iväg, men har nu kommit in på högskolan så då får resan vänta. :P