USA - resa runt hösten 2022

19 apr. 2022 20:01
Visningar: 103
Hej! Johanna heter jag och i höst vill jag resa runt i USA. Tanken är coast to coast, San Francisco till New York och att blanda både roadtrip i bil med att flyga/ta tåg vissa sträckor. Jag vill se ikoniska platser, naturvyer, strosa runt i städerna, fota, bada, ge mig ut på äventyr, äta gott på restaurang, äta nudelsoppa på en camping. Jag gillar variationen och är inte främmande för varesig nattliv i storstäder eller att tälta i naturen. Jag gillar både naturupplevelser/stadspuls/äventyr/sol och bad. Ibland vill jag snåla och ibland vill jag slå på stort. Jag gillar jag att resa safe och tar hellre ett hotell framför en soffa hos en främling.
Nu letar jag efter en eller flera resekompisar, antingen för hela resan eller delar av den. Planen är att vara iväg runt 8 veckor september/oktober. Jag reser helst med andra easy going tjejer i min egen ålder. Jag är 33 så du bör vara runt 26-40 år. Jag är intresserad av kultur och älskar att sitta och snacka om resor, drömmar, mål och livets små turer och vändor över en öl. Jag bor i Stockholm och ses gärna på några 'resedejter' för att planera och se om vi vill resa ihop.
Bucket list: Golden Gate, Santa Monica pier, Route 66, Las Vegas, Gran Canyon, Utah, Mount Rushmore, Colorado, Niagara fallen, Washington DC, New York. Jag tar gärna en avstickare till sydkusten och Hawaii också.