Två stockholmstjejer söker 1-2 Asiensugna resekompisar

25 okt. 2017 18:12
Visningar: 375
Hallå där,

Jag heter Johanna, är 19 år gammal och bor i en villaförort till Stockholm. Jag tog studenten nu i våras och jag och min friendo Nike drömmer om att lämna kylan och dra iväg till Asien/Australien nu i januari. Finns det någon eller några som tänker i samma banor och har lust att hänga på? Vi har inga egentliga planer på var eller hur länge vi vill resa men tycker både om äventyr och fest. Vi är rätt olika som personer men funkar med de flesta. Jag jobbar extra på ICA, lägger alldeles för mycket pengar på restaurangbesök och kläder, gymmar helst iaf en gång om dagen och tycker att instagram är ungefär det bästa som hänt mänskligheten. Nike däremot har inte uppdaterat insta sen 2015 men är istället världens genomgoaste och snällaste person, jobbar på Espresso house och kan namnet på (och är kär i) alla Sveriges och Norges längdskidåkare. Hör av eeeeer!
25 okt. 2017 23:17
Hej, är supertaggad på att dra på en backpackresa till Asien/Australien och lämna vardagen här i tråkiga Sverige, jag är en väldigt spontan tjej som kan dra lite vart som helst och närsomhelst , tog också studenten nu i våras och jobbade på en båt i 3 månader men nu som servitris, älskar att testa på nya saker och testa surfing är drömmen, hoppas ni hör av er så vi kan planera nått då jag bara vill packa resväskan och komma iväg helst igår 😇 Antingen här eller på Facebook (Johanna Sandin)
3 dec. 2017 22:28
Hej! Känner igen mycket av det du säger och jag hade planerat att resa med en vän som tyvärr inte längre kan följa med. Jag har planerat att åka till Asien nu i januari fram tom slutet av mars/början av april. Är flexibel på resplan, men ser gärna mer av kultur och natur än fester osv. Därmed inte sagt att en öl på stranden eller lite fest skadar någon gång så. Jag älskar äventyr och är väldigt nyfiken och positiv. Hör gärna av dig på Facebook (Julia Olsson - samma PB som här) eller pma här så kan vi prata mer :)
6 dec. 2017 13:26 (redigerad)
Hej! Jobbar också extra på Ica samt lägger pengar på restaurangmat allt för mycket.
Vill också åka iväg till Asien eller Australien. Är ganska öppen för förslag och vill bara komma ifrån Sverige ett tag!
10 dec. 2017 13:15
Hej allihopa.
Jag åker till Bangkok 10 januari och har tänkt att ta mig ner mot Koh Tao. Skulle ni vara intresserade av att träffas och resa lite tillsammans nere i Thailand, så får ni gärna höra av er.

Jag kommer starta resan själv och sedan får det bli som det blir.

Skulle vara roligt om man kunde planera ihop någonstans att träffas och resa ihop ett tag.

Ha en trevlig kväll. /Peter