Tre månader AU, NZ och kanske Asien? Start i januari

5 nov. 2015 00:01
Visningar: 29
Hejsan!

Är en tjej på 20år som bor i Stockholm. Ännu en sån där historia där ens vänner backat ur så nu står jag här ensam. Jag skulle vilja backpacka AU, då från Melbourne upp till Cairns, och sedan någon vecka i NZ också. Har även tänkt göra något stopp i Asien då jag aldrig varit där och känns som en underbar kontinent.

Jag gillar det mesta och är öppen för nästintill allt. Jag skulle vilja leva på hostels och backpacka runt hela jorden om jag så hade råd. Jag vill festa nätterna långa och åka på utflykter man inte ens vågat drömma om. Kort sagt, jag vill uppleva ALLT.

Ha gärna en bra humor, ha nära till skratt och vilja att leva livet till fullo.

Ifall detta låter intressant är det bara att slänga iväg ett mail, hoppas vi ses! :)
5 nov. 2015 18:39
Hej! Jag är en kille på 20 år som jobbar för tillfället som bara längtar efter att komma iväg, jag har blivit så trött på den svenska vinter och sommaren bjöd ju inte på något kanon väder direkt! Det du beskriver låter extremt kul, har själva inga speciella planer om vart jag ska resa eller vad jag ska göra, är därför öppen för det mesta! Vill helst av allt bara komma iväg, då mina vänner också har backat ur står jag här själv och letar efter någon att påbörja min resa med! Om du tycker jag låter intressent är det bara att skriva!
Av Elinal
7 nov. 2015 13:02
Hej! Jag har varit inne på exakt samma spår men har tyvärr inte heller någon att åka med. Jag är född 94 och har jobbat med massa olika saker sedan studenten men är som många andra här trött på Sverige och sugen på nya äventyr! Australien, Nya Zeeland och något billigt land i asien ett par veckor har varit min tanke :)
Hur länge vill du vara borta? Har du facebook så kan vi prata mer där? :D
8 nov. 2015 16:58
Hejsan! Åh, känner precis likadant. Är också en tjej på 20 år som är så himla redo att upptäcka världen. Vill verkligen uppleva allt och helst dela det med någon/några. Har ungefär samma planer, och känner att jag är öppen för det mesta! Vill backpacka, åka runt i van, surfa, dyka, se allt och bara leva! Jag vill egentligen åka redan i December, har dock inte planerat något hehe.. Så kanske blir Januari för min del med! Men du verkar som en riktigt härlig tjej! hör av dig om du tycker det är till intresse :) Ha det gött!
12 nov. 2015 15:39
Halloj, jag är inne på att åka iväg en månad till Nya Zeeland innan jag flyttar till Australien i mitten av februari. Antingen åka med på någon av de bussturerna som går runt där eller gå ihop med andra och hyra bil :) Jag älskar att resa och vill hinna gör en massa galet under månaden där, festa, upptäcka, leva och skratta! Någon som är inne på samma spår? :)
13 nov. 2015 07:56
Hej! Jag har tänkt åka till Australien från januari 2016. Hade varit superkul med resekamrat. Jag är 25 år gammal, älskar äventyr och att möta nya människor och kulturer. Jag har tidigare resvana från en 3 årig resa jag gjorde mellan 2011 och 2014.
Hoppas vi kan prata mer och eventuellt planera ihop våra äventyr!
Mvh,
Rebecka
14 dec. 2015 09:41
Hej! Jag letar också efter en reskamrat! Jag är för tillfället Au Pair i Australien och i mars vill jag bege mig till Cairns och sedan Till Nya Zeeland och till Bali! Hade tänkt mig samma saker som ni nämt ovan, uppleva så mycket som möjligt :D
6 jan. 2016 19:02
Hej! Kan man inte starta någon grupp på Facebook? Jag är sugen på att dra snart till östkusten, nya Zeeland och kanske Bali! Åker gärna i februari fram till sommaren! Om någon är inne på samma spår får ni jättegärna höra av er. Jag heter Emelie Skoog på Facebook. Jag är väldigt spontan och öppen för det mesta!