Tiden mellan två flyg på Heatrow

Av Chris52
2 aug. 2011 20:01
Visningar: 368
Skall åka till New York i April Köpenhamn - London-New York. Brittish Airways har endast en timme o tio minuter mellan bytet. Någon som erfarenhet att man hinner och bagaget kommer med till New York med samma flyg?
Av Hawaii
2 aug. 2011 20:34
British Airways hade aldrig bokat dig med den anslutningen om det inte har varit en "laglig" anslutning. Om ditt ankommande flyg kommer in på tid blir det inga problem. Varken för dig själv eller ditt bagagge.
Av Erc
2 aug. 2011 20:55
Flög med BA från ARN till LAX med bara 60 minuter på LHR (terminal 5). Gick fint, men det finns ingen tid till slöande. Bagaget kom fram finfint.
Av Annl
2 aug. 2011 21:35
Hej,

För en månad sedan reste vi till USA och MIami med British Airways med byte på Heathrow i London från Göteborg. Vi hade också en dryg timme på oss. Vi landade på terminal 5 och flyget till Miami avgick också från terminal 5, dvs.vi slapp att joxxa och byta terminal. Det var tight mellan bytet och vi skulle i genom säkerhetskomntrollen (där det var kö) men det fixade sig men det är som tidigare inlägg antyder - det finns ingen tid för att shoppa eller sega utan det är full fart framåt som gäller.

Vårt bagage kom fram i rätt tid till Miami och i Göteborg satte personalen på en särskild bagage lapp om att det var kort tid mellan flygplansbytet.