Thailand och Bali/Indonesien eller Filippinerna?

Av Sotis2
12 okt. 2024 19:51
Visningar: 43
Vi är nyblivna pensionärer som funderar på resa i slutet av januari 2025 och ca 6 veckor. Vi tänker flyga t o r Bangkok och därifrån till Bali/Indonesien eller Filippinerna. Tänker att vi är 3 veckor i Thailand som vi varit till många gånger men ligger oss varmt om hjärtat.
Vi gillar sol, bad och snorkling och även se oss omkring. Bor ofta ganska enkelt. Vad rekommenderar ni? Bali/Indonesien eller Filippinerna och varför? Vilka ställen skulle ni föreslå? Jättevackra flr tips av allt inkl boende.
14 okt. 2024 14:25
Hej!

Vart mkt i Thailand och åkte nu för första gången till Bali i somras. Med risk att bli lynchad så skulle jag säga att Bali va en besvikelse. Överexploaterat i de grövsta. Nu var jag visserligen i Ubud, Gili och Nusa Dua så kanske någon som har fantastiska smultronställen som är bättre. Men jag tyckte det var som Phuket ungefär men med 1 miljon mer skotrar. Är väl visserligen "lågsäsong" i januari på Bali men men.

Har flera vänner som besökt Filippinerna och åkt vidare till Palawan tex och ska vara riktigt fint. Men beror på såklart vad men är ute efter. Blir nog bra vart ni än åker!