Thailand Mars/April

Av Fml
4 mars 2012 21:48
Visningar: 375
Hejsan! Jag och en kompis tänkte dra ner till Thailand runt 20 Mars, och vara där i ca 2-3 veckor. Inga bestämde planer på vart vi ska men flyget landar iallafall i Phuket. Tar nog dagen lite som den kommer när man väl är där. Hade varit grymt snällt om man kunde få några bra tips på ställen man måste besöka eller ska undvika. Undrar om det är någon som ska till Thailand runt slutet av Mars/april hade varit grymt kul att kanske mötas upp och resa runt eller bara vara. Spelar ingen roll om du är kille eller tjej gammal som ung bara du är sugen på grymt sällskap :) Höres!!
Av Toande
4 mars 2012 21:56
hello ja var på fredoom beach förra året o en dagstur till raya beach o snorkla , o de tycker ja var kanon , sticker den 30 mars till karon o ska kolla phiphi i år en el 2 nätter ,
5 mars 2012 03:06
Hej!

Ett bra tips är att försöka ta en dagstur till Similan Islands, i turerna dit ingår det "alltid" transfer från hotellet,båtresan,lunch på plats,samt frukt/vätska under båtresan!

Bästa stränderna enligt mig...Laem Sing,Ya Nui och Nai Harn Beach.

Om ni bor eller skall besöka Patong och inte gillar gator med massa barer bör ni undvika Bangla Road i Patong där finns allt och "lite" till!!
Av Aerozex
8 mars 2012 20:35
Tjena!

Ska ner 21 Mars jag och är också lite planlös i Thailand, så kan ju höras och kanske sammanstråla då! :)
11 mars 2012 13:16
Ni måste ju se till att vara kvar när dem firar Songkran(det thailändska nyåret) Det är typ 13 april tror jag! Det är som ett jätte stort vattenkrig, ALLA går ut på gatorna och kastar vatten på varandra för att fira. Det spelar ju ingen roll vart ni befinner er, dom firar det över hela thailand. Eller kanske ni vill åka till koh phangan och gå på fullmoon party, det är fruktansvärt roligt!