Thailand jan 2011

Av Katitzi
28 jan. 2010 13:19
Visningar: 700
Har börjat fundera lite på en Thailandsresa till jan. 2011. En 60-åring ska firas. Festföremålet har aldrig varit i Thailand, vilket vi andra 3st. har varit.
Därför skulle det vara kul med något ställe(ställen) som vi redan inte har besökt. Och det ska helst inte kosta en förmögenhet heller! Har funderingar på Hua Hin, Ko Chang , Rayong eller Ko Lanta. Det behöver inte vara hålligång, men inte för lugnt. Vi gillar att strosa runt på kvällarna.
Förslag mottages tacksamt! Ställen vi redan besökt är: Phuket, Khao Lak och Krabi.
Hälsningar Katitzi
28 jan. 2010 16:14
MIna personliga favoriter är Ao Nang och Koh Lanta - gärna i kombination med Bangkok så att man får lite av varje!

I Bangkok är det "billigt" att bo lyxigt och det finns flera restauranger och barer att välja mellan belägna högst upp på hotellens tak med utsikt över hela Bangkok ex Sirocco bar och Vertigo bar.

Åker ni reguljärt flyger ni till Bangkok och kan stanna några dagar där på hemvägen. Tar ni charter/flygstol kan ni flyga direkt till Krabi med ex Fritidsresor.

Kolla in vad Fritidsresor skriver om Ao Nang och Koh Lanta samt läs mer här på svenska http://www.aonang.se/ http://www.lanta.se/ och http://www.lantadiver.com/ om dessa platser kan vara något för er!

Gillar ni att strosa runt på kvällarna kanske Ao Nang är lagom med "bykänsla"? På Koh Lanta är det lugnt och skönt och där strosar men mestadels på stranden på kvällarna alternativt åker in till lilla byn Saladan och äter något gott.

Vi gillar www.aonangvilla.com och www.royallanta.com - det är helt klart billigast att boka ex via http://www.sawadee.com/ än hotellets hemsida!