Thailand 1 vecka? Hjälp

Av Aelin
1 mars 2017 00:50
Visningar: 496
Hej på er! Behöver få någon utomstående som kan avgöra om mina resplaner är helt åt skogen.

Såhär ligger det till: jag är helt sysslolös för tillfället (varken plugg eller jobb förrän 20 mars) och blir tokig av att bara gå hemma. Har försökt muta med varenda människa jag känner på en 2v-resa till Thai, men alla har fullt upp. Har hittat en grymt billig resa, direktflyg fr Sthlm till Krabi 1v, t o r för ca 3000 kr.

Vill väldigt gärna åka, men att vara borta 2v helt själv känns för länge. Kommer bara längta hem till sambon. Är inte ute efter att festa eller få nya vänner för livet. Vill bara ha ett skönt miljöombyte med grymt väder och fantastisk mat. Vita stränder, snorkling och en matlagningskurs är allt jag behöver. Har varit i Thai och rest runt med familjen när jag var 12 & 13 år.

Funderar på att sticka iväg 1v. Typ åka till Koh Lanta/Koh Lipe. Hade gärna stannat mycket längre om jag hade haft något resesällskap. Är det helt orimligt och fullständigt bortkastat att åka en vecka??

Tacksam för dina tankar!
/Tjej, 22 år
Av Jumbo
1 mars 2017 09:29
Enl mig är d helt bortkastat! Du hinner ju inte mer än sätta tårna i sanden så ska du åka hem igen.. o med tidsskillnad/jetlag så blir det nog segt. Ta du 2v! Du kommer att träffa folk på plats att surra/umgås med.. Gör någon utflykt o liknande så träffar du folk!