Taggad letar taggad!

3 juni 2015 15:01
Visningar: 110
Skulle vara grymt roligt att hitta någon/några att åka runt med under hösten/vintern/våren i Australien! Jag kommer vara i Melbourne 8 oktober, tänkt känna in läget lite och ta mig upp till Carins ganska på en gång och sen jobba sig nedåt för att inte dunsta bort när värmen kommer. Äventyra runt, jobba lite strött på vad man hittar och ta sig igenom landet! Ska ta dykarcertifikat, tänker ge mig fan på att jag ska kunna surfa och bara göra vad som faller mig in! Vill gärna avsluta resan med att se Nya Zeeland.
Har inte spikat massor, bara massa vilja göra ;D

Jag är 21, fyller 22 i år och jobbar idag som personlig assistent! Din ålder spelar mig ingen roll förutsatt att du är äventyrslystern och gärna testar nya saker!

Är du ute efter något liknande, skriv! Fb Julia Johannesson :)
18 juni 2015 11:14
Hej Julia!

Jag är en 19-årig tjej som för tillfället bor och jobbar i Sydney men har som plan att börja resa runt längst östkusten i Australien och även till Nya Zeeland till hösten i ungefär två månader men är ganska flexibel med detta. Jag är en glad tjej som vill uppleva nya platser, festa, träffa nya människor och bara ha det kul!

Hur länge hade du tänkt att vara borta:)?
23 juni 2015 01:00
Halloj!

Jag har tänkt vara borta ca 6-8 månader med Nya Zeeland inräknat, östkusten har jag räknat med att lägga 1 ½- 2 månader på (: