Sverige -> Vietnam -> ________ ? Låt spontaniteten flöda!

14 nov. 2016 19:05
Visningar: 96
Tjabba!

Fredagen den 18/11 drar jag ner till Hanoi, Vietnam. Har troligtvis sällskap de första veckorna, men sen verkar det som att de andra ska åka hem då de varit ute sedan september~. Givetvis får du haka på redan från början!
Kommer börja i norra Vietnam med Sapa och Halong Bay, sen är tanken att ta mig ner mot HCMC med ett antal stop på vägen. När Vietnam är färdigt får spontaniteten styra vart nästa stop blir, men vill tilll:
Filippinerna, Bali, Malaysia, Kambodja, Thailand (eventuellt) samt avsluta min resa i Australien.

Är du i krokarna av södra Vietnam om 2-3 veckor, eller helt enkelt klar i det landet du befinner dig och vill mötas upp så tveka in på att skriva!
Planen är att försöka hitta någon/några sköna peps att fira Jul & Nyår ihop med, kanske rent av kirra ett gött julbord på stranden med lite köttbullar från Ikea eller vad som helst? Sen vart vi tar oss efter Nyår får bli den dagens dilemma!

Är 22 år, bosatt i Småland och jobbar till vardags som snickare. Har inget bindande här hemma vilket gör det möjligt att vara ute precis så länge jag vill. (läs pengarna räcker..) Har räknat med att vara ute mellan 4-6 månader.

Ha de gött och tveka som sagt inte att höra av dig ifall du går i samma tankar! Cheers!
20 nov. 2016 21:01
Hallå!
Jag tänkte troligtvis åka ner till asien i december för att fira jul och nyår där och vara borta ett par månader, lägg gärna till mig på facebook kan vi snacka där
/Emma Sebyhed