Söker tjej/resekompis att dra till Australien med!

10 sep. 2018 21:10
Visningar: 273
Hej, mitt namn är Erica och är 20 år gammal, fyller 21 i vinter. Bor o jobbar just nu i Växjö men börjar tröttna mörka kalla Sverige. Jag vill gärna upptäcka världen och människor innan jag börjar plugga igen! Jag har tänkt mig att åka till Australien en längre period, i flera månader eller om man trivs att man kan stanna ännu längre och börja jobba. Är du som jag, en tjej i 20-årsåldern, o vill komma ifrån Sverige hör gärna av dig till mig!:))
Av Huldal
11 sep. 2018 20:32
Hej! Jag är inne på samma planer som du. Men är du intresserad av nya Zeeland med?
Jag är 22 år och jag bor också i Växjö. Skriv till mig på fb eller insta (huldalorentzon) om du känner för de :)
12 sep. 2018 18:23
Jag har också planer på Australien, och nya Zeeland! Som jag förstår det vill du resa runt först och främst och sedan kanske jobba? Du får gärna skriva till mig med, på instagram heter jag OliviaFransson :) !
12 sep. 2018 19:39
Heeej, är också inne på samma! 🙈Vill gärna åka så fort som möjligt och vara borta tills man känner sig nöjd! Min idé är att försöka hitta ett jobb först. Och resa innan man åker hem till Sverige igen. Hur långt har du kommit i dina planer? 🤗
12 sep. 2018 22:49
Hej!! Är också intresserad av Australien!! Kan dock bara vara borta ca 3 veckor, så de kanske blir för lite😁😁✨
13 sep. 2018 20:40
Hej!
Jag är en 20-årig tjej från Kalmar som är jättesugen på att åka till Australien och Nya Zeeland nästa vår (skulle passa från början av april t.ex). Har funderat lite på ett jobbprogram via GoXplore och jobba på hästgård i Nya Zeeland och sedan besöka Australien men är samtidigt väldigt osäker då det skulle bli väldigt dyrt i vilket fall och vill samtidigt hinna se så mycket som möjligt av dom två länderna. Ett alternativ skulle kunna vara att backpacka i två månader ungefär. Är lite osäkert i nuläget hur mycket jag skulle ha råd med då jag inte vet om jag kommer att ha något jobb i höst. Men ni får gärna höra av er till mig om ni vill diskutera mer:)
/Felicia
Medlemmen har tagit bort svaret
Av Idalonn
17 sep. 2018 20:32
Hej Erica!! Jag heter Ida och är en 19årig tjej (Fyller 20 i januari) som också är taggad på att komma bort ifrån Sverige... Vill upptäcka framförallt Australien men också andra länder runtomkring och skulle vilja vara borta nån månad minst. Skriv gärna till mig på instagram, @ida.lonn om du vill diskutera detta mer!
25 sep. 2018 21:00
Hej! Jag är 19 år gammal och är inne på precis samma sak som dig, hade så gärna velat åka till Australien i några månader och gärna börja jobba där om man trivs. Du får gärna skriva till mig på instagram om du är intresserad, hannaagrens heter jag där :)