Söker reskompis för Asienresa i början av 2018

2 okt. 2017 21:31
Visningar: 414
Hej!

Jag är en 20 årig glad och positiv tjej som nu är på jakt efter någon/några att resa tillsammans med i Asien då ingen av mina vänner har möjlighet att hänga med. Jag planerar att besöka Thailand, Indonesien, Vietnam och kanske Filippinerna men inget är ännu helt spikat så jag är öppen för förslag! Jag är inte så sugen på en partyresa utan vill mest äventyra, träffa nya människor och uppleva ny spännande kultur.

Är redo att boka flyg så snart som möjligt och planerar att komma iväg i början på januari.

Det vore superroligt om någon skulle vilja dela denna resa med mig. Är du intresserad så hör av dig här på sidan så kan vi byta kontaktuppgifter och lära känna varandra lite bättre! :)
4 okt. 2017 19:14
Hej! Jag är lite i samma sits, jättesugen på att resa runt i Asien i början på nästa år men ingen kompis som kan hänga på. Känner också att jag inte är sugen på en partyresa, även om lite fest kan vara kul då och då.

Jag är 19, tog studenten i somras och bor för tillfället i Marbella, Spanien. Tanken är att flytta hem i början på decemebr och sedan åka iväg i början på 2018 i ett par månader. Är mest sugen på Thailand, Bali och Filippinerna men är öppen för det mesta!

Skulle vara jättekul om vi kunde höras lite mer och prata vidare om en möjlig resa tillsammans? :D

/ Ebba
4 okt. 2017 20:27
Jag är också på i sånna fall!

Gick precis ut gymnasiet jag med och är sååå taggad på att åka ut och resa i Asien! Några av mina kompisar ska till Sydamerika, men vill såå mycket hellre till Asien! Supersugen på Bali, Filippinerna, Cambodja, Thailand och typ Vietnam kanske, men är flexibel!

Skulle va sååå kul om detta blev av och ses jättegärna allihopa och planerar! :D
6 okt. 2017 14:34
Hej! Jag är tjej på 19 år som precis tagit studenten i sommar och sitter i samma situation som dig, mina kompisar har inget tillfälle att resa men vill så gärna komma ut själv och resa runt men vill ha någon att resa med! Är sjukt nyfiken på Asien och är väldigt öppen med förslag! Hör gärna av dig för jag är intresserad
Av Nikeh
7 okt. 2017 15:37
Hallå! :)
Jag är en 19-årig tjej som också är sjukt sugen på att resa runt i Asien i början av nästa år och är precis som dig ute efter att uppleva nya kulturer, träffa nya människor och vara med om äventyr. Vill gärna göra saker som att hoppa bungee-jump, dyka, hoppa fallskärm osv. Är också redo att boka biljett så fort så möjligt, så det inte blir allt för dyra.
Vore superkul att höras mer om det här! :)
/Nike
8 okt. 2017 18:57
Befinner mig i samma sits som er också! Är en 20 årig tjej som är sugen på att åka till Asien i början av nästa år och vill mer än gärna åka med fler personer. Är också flexibel med både tid och destinationer men Bali, Thailand och Filippinerna är något jag absolut vill till😻 Skulle vara jätte kul om vi kunde få ihop ett gäng!!
9 okt. 2017 15:23
Hej tjejer!! Jag är 19 år från Stockholm och tog studenten i somras. Sitter också helt i samma sits då mina kompisar inte har möjlighet att åka. Vill så gärna backpacka runt Bali, Filippinerna där jag även beger mig till Australien med en resa fylld av dykning, surf och äventyr. Hör gärna av er om någon är intresserad, Skulle vara så kul att dra ihop ett gäng och åka ett rutt tillsammans. Kramar 😊
9 okt. 2017 16:22
Hej ni! 👯 Samma situation här. Så sugen på att upptäcka nya platser, äventyr och människor, och detta låter ju perfekt! Skulle vara så kul om vi lyckades få ihop någonting!
9 okt. 2017 18:57
Hej! jag har precis som många här också nyss tagit studenten och är väldigt sugen på att åka iväg i början av 2018. jag är väldigt flexibel med vart jag kan tänka mig att åka men Bali är något som lockar lite extra:)
hör gärna av er!:)
Av Dedduh
15 okt. 2017 10:49 (redigerad)
Hejsan! Jag tror jag är inne på samma tankar som dig, och är också mer sugen på att leva the asian life än att festa så mycket. Hitta på äventyrliga saker, surfa, dyka, lite fest då och då, ta as mycket bilder och filma (ett intresse jag har).

Jag är, för det mesta, en fnittrig och lugn skåning som heter Julia och vill bara bort från iskalla och tråkiga Sverige! 20 år och tog studenten förra året.

Därför letar jag efter någon eller några som också vill åka och ha ens livs bästa upptäcksfärd tillsammans med mig som förhoppningsvis även kan bli vänner livet ut! :D så skulle vara kul att hitta ett underbart litet gäng att åka med.

Jag vill kunna upptäcka dom olika länderna och spendera mest tid där det är lite billigare att leva. Men även kunna se till exempel Singapore för 2 dagar.

Det finns ställen som jag tycker är intressant att upptäcka i Vietnam, Laos, Thailand, Kambodja, Singapore, Indonesien och Filippinerna.

Jag kan nås här eller på instagram "liaholms" eller facebook Julia Tufvesson Holm.

tjingeling så länge :D
16 okt. 2017 18:09
Jag är inne på liknande spår som er! Tanken är att komma iväg i December/Januari. Skulle gärna vilja fira nyår utomlands! Är också inne på att uppleva, träffa nya människor och bara ha så himla kul! Ni får väldigt gärna skriva till mig på Facebook - Emelie Stuffe (profilbild svart jumpsuit i ett vardagsrum 😂) 🌴☀️
24 okt. 2017 19:10
Hej tjejer! Har ni hunnit bokat något? Har tänkt länge på att åka iväg och resa i början på 2018 men samma här, inte hittat någon att resa med så istället för att åka själv testar jag här. Tog studenten nu i somras och är supertaggad på att komma iväg på en backpackresa i Asien, är en väldigt flexibel tjej och vill komma iväg på mitt livs äventyr med ett gäng sköna personer, hör gärna av er 🙏🏼 Johanna Sandin på Facebook
Medlemmen har tagit bort svaret