Söker flatmate till London!

23 mars 2014 17:34
Visningar: 191
Hej!
Jag heter Sofia är 19 år och planerar att flytta till London i mitten/slutet av maj nu i vår 2014. Jag vill gärna bo relativt centralt och söker en rumskompis att dela lägenhet och hyra med. Min plan är att jobba och bo i underbara London i minst ett halvår. om någon skulle vara intresserad så kontakta mig här eller via e-mail; (Logga in för att se e-postadress)
4 apr. 2014 09:53
Hej Sofia! Jag heter Hannah, är 20 år och bor i Nacka i Stockholm. Jag och min bästa kompis befinner oss i ungefär samma situation som du; planerar att flytta till London under minst ett halvår för att jobba ganska centralt och söker en eller flera rumskompisar för att få ner priset på bostaden lite… Enda problemet är att min kompis är ett år yngre, har inte tagit studenten än och måste därför hinna jobba ihop lite pengar under sommaren. Vi planerar därför att åka i början av september.

Med tanke på det kanske det här inte alls känns aktuellt för dig, men om du fortfarande skulle vara intresserad när det börjar närma sig så får du gärna höra av dig! Vi är ju ute i ovanligt god tid (hehe), så det är ju självklart svårt att hitta någon som redan nu vet hur det ser ut i höst… Menmen, nu vet du i alla fall!

Ha det bra!