Ska du också till Australien?

9 nov. 2009 13:29
Visningar: 419
Hej!

Jag ska åka till Sydney den 12/1 och söker andra personer som kommer att vara där under samma tid.
Mina planer är att jobba ett tag i Sydney och sedan resa runt i Australien och NZ. Eftersom jag reser ensam skulle det vara riktigt roligt att lära känna lite nya människor/backpackers som är ute på samma äventyr :)

Hör av er!
30 nov. 2009 23:15
Heej!
Om allt går som ja vill drar ja till australien precis i början på feb.. sen förhoppningsvis vidare till Nya Zeeland, Bali & Thailand. Tänkt va borta cirka tre månader. Har precis blivit av med min reskompis så föröker söka runt på lite forum nu.. men om inte så vore de ju alltid kul att ses där nede! speciellt om de blir att ja åker själv!

Är en glad och sprallig tjej, 20 år, bor och jobbar i oslo sen ett år tillbaka.. Är ute efter att se och uppleva saker på resan; snorkla, surfa, dyka, bungyjump mm.. sen givetvis sola bad & festa :)

Du kan ju adda på facebook :) marika ögren

ha de bra!
5 dec. 2009 01:18
sydney ska jag men inte säkert när. det beror på .
12 /1 vilket flygbolag kanske försöka hitta plats beside you ;)

ha det best
5 dec. 2009 13:21
Hej
jag kommer att avsluta min Australienresa i Sydney mellan den 11-14/1 reser själv så vore kul att mötas upp, jag finns på facebook om du vill kontakta mig (Logga in för att se e-postadress)

//Fredrik
Av Zuri
7 dec. 2009 21:04
Hej, jag kommer att landa i Sydney 26/2 och vara där i några månader, plugga och jobba. Kanske kan vi mötas upp där nere? Jag reser också ensam. Kan nås på mailen: (Logga in för att se e-postadress)
Ha det gott, Ingrid