Ska du med till Australien i höst? (Work & travel)

27 apr. 2014 21:45
Visningar: 130
Hallå där! Mitt namn är Fredrik och till hösten är jag sugen på att dra iväg till Australien (eller dylikt) för att resa njuta av livet och uppleva allt som finns att uppleva! Jag är spontan och öppen för alla möjliga idéer. I grund och botten har jag inte höga krav på tillvaron för att livet ska vara på topp. (Jag är dock inte ute efter enbart en solsemester, utan vill se och uppleva saker!)Under resan är tanken att jobb är en del (Work and travel visum).

Jag har jobb till mitten av augusti, så vore trevligt att sticka iväg i slutet av augusti/september eller någon gång runt denna tid. (Känn er inte låsta av tiden, det kan alltid ändras på!) Hur länge jag vill vara borta vet jag inte exakt, men tänker mig att det blir ett tag så flera delar av Australien kan upplevas! (och kanske även det som finns runt om?)

Tycks inte ha någon i min närhet som är sugen på att resa iväg, eftersom mycket annat händer, ja ni vet hur det är… Kanske? Jag känner i alla fall att det vore trevligt att ha någon med på resan, åtminstone delar av resan.
Så därför tänkte jag att du kanske är sugen på att dra iväg? Hör av dig om så är fallet, så snackar vi mer om detta äventyr!
11 maj 2014 17:11
Hejsan! Jag heter Linn Borgström och funderar också på att jobba och resa i Australien. Kan vara kul att ha någon att flyga ner med(kanske ha någon att dela boende med) och ha lite extra stöd då man man åker flera 10 000 mil hemifrån. Jag är intresserad av mode och design och går just nu min sista månad på Mora Folkhögskolas modeakademi. Jag har sökt en massa skolor till hösten men kom inte in och eftersom arbetslösheten är lite för hög i Sverige tänkte jag kolla om det finns möjligheter att jobba och ta lite semester samtidigt i ett annat land. Jag är en stor djurvän(så safari är ett måste på denna resa) och jag gillar att kolla på lite kulturella saker och shoppa. Om du känner för det så skriv något på Facebook till mig så kanske vi kan lära känna varandra innan man börjar planera.
Av Marika7
13 maj 2014 10:11
Hej Fredrik! Känns som om du och jag har liknande planer, om du vill kan du höra av dig till mig på FB (Marika Salomäki).