Se mer av världen under hösten 2012!

4 mars 2012 20:51
Visningar: 209
Hej!
Jag heter emma och ägnar mina dagar åt att jobba som en liten gnu. Nu har jag bestämt mig för att det är dags att lämna tryggheten med jobb och allt vad det innebär. Till hösten vill jag ut och resa, men som det är nu har jag inte riktigt någon att resa med - av alla mina vänner så är de flesta upptagna med plugg, arbete eller har helt enkelt inte råd eller tid..någon som känner igen sig?

För tillfället ser planen ut som så att jag vill vara borta i ungefär ett halvår eller så, kanske till och med ett år. Jag vill helst börja med en liten tripp till asien och besöka till exempel Malaysia, kuala lumpur, thailand, filippinerna.. för att sedan dra mig vidare mot indien och därefter kanske en tur till nya zeeland och australien.

Snälla, snälla ni, säg att det finns någon annan än jag som också vill göra det här - res med mig!
4 mars 2012 22:48
Hejsan!

Jag heter Caroline och är 24 år. Jag håller på att spara ihop pengar till att åka ut och resa i höst. Tänkte dra i November typ så jag hinner spara mycket. Jag tänkte dra Thailand, Malaysia och Indien. Vill helst vara borta i ett år men tror inte jag kommer ha råd, så det blir nog 6 månader.

Intresserad?
5 mars 2012 23:13
Hej Emma,
Linnea heter jag och är sjukt sugen på att resa i slutet av sommaren/början på hösten i ett halvår. Sitter i precis samma problem då mina vänner är fast i plugget och jag har tröttnat på att jobba och vill bara ut och resa och uppleva världen. Malaysia, Thailand, Indien samt Nya Zeeland och Australien finns med i mina reseplaner också. Hade eventuellt tänkt att stanna i australien ett tag längre och kanske jobba lite också. Har du tänkt och jobba och resa eller bara resa?

Linnea
Av 91malin
9 apr. 2012 12:00
Hejsan!

Jag är en 20årig tjej snart 21 vid namnet Malin som gärna skulle vilja hitta en kompis att resa med då mina vänner har fullt upp med annat så som jobb och plugg.

Resa runt i Asien (Thailand, Malaysia, Vietnamn mfl) och sedan avsluta i Australien/Nya Zeeland i ca 6 månader... Avresa hösten/vintern 2012

Hör gärna av dig för jag vill jätte gärna åka! :D

Mvh Malin
(Logga in för att se e-postadress)