Roadtrip Usa 2012

Av Martaaa
20 nov. 2010 03:15
Visningar: 360
Hej!
Vi är två tjejer som är 22 som är riktigt sugna på att ta en roadtrip i USA. Inte helt säkra på var, men det tåls att diskuteras.

Vi söker nu 1-2 andra tjejer som också är sugna på att åka. Det är alltid roligare att åka fler + att det blir ju lite billigare också.

Datum eller så är inte alls spikat, men för att man ska hinna spara ordentligt med pengar så går tankarna runt april kanske 2012.

Om det är något som låter intressant så tveka inte att höra av er så kan man ju prata mer detaljer och så då.

För allas skull så är det bra om du är över 21 då det kan bli ganska tråkigt annars.
Av Tesseli
23 nov. 2010 21:12
Hej hej!

Jag är intresserad av att hänga på. Svarade på en liknande annons för en tid sen, men personerna som sökte reskompisar verkade oseriösa. :( Hur länge hade ni tänkt vara borta och hur mycket tror ni man behöver spara? Jag har varit i USA två gånger, men jag är alltid sugen på att åka igen eftersom det finns så mycket att se. :)

Mvh

Therése
Av Martaaa
23 nov. 2010 23:03
Hej!

Vad roligt att du är sugen. Ja vi är iaf väldigt seriösa då detta är en resa vi velat gjort länge. Ja tanken var att vara borta 3 veckor. Och jag har kollat runt lite och kollat upp saker och det skulle väl allt som allt med flyg, bil, boende, mat och allt annat gå på ca 30 000. Allt är ju beroende på hur man vill leva och hur mycket man vill göra av med där. Låter det fortfarande intressant?
Av Tesseli
28 nov. 2010 20:12
Ja, jag är fortfarande sugen. Har ni någon idé på vart i USA ni är intresserade av att åka till? Jag har ju bara varit i öst bägge gångerna, så jag är mest intresserad av att se resten av USA., syd/väst/norr. :)
Av Martaaa
29 nov. 2010 01:22
Ja det lutar väl mest åt västkusten faktiskt. Jag själv är lite intresserad av södern men troligtvis västkusten. Vilken tur att du inte hade åkt där då. Hur känner du för när du skulle vilja åka?
Av Tesseli
1 dec. 2010 20:33
Låter bra. Jag kan nog åka närsom som det ser ut just nu. Lite svårt att veta hur allt ser ut så långt fram i tiden... Men har ni någon msn som ni kan skicka så kan vi kanske snacka vidare?