Reskompisar våren 2015 till Australien/nya Zeeland/ Asien?

8 apr. 2014 16:01
Visningar: 744
Hej!

En 20 årig tjej från borås med stora drömmar. Har nyligen besökt usa och newyork och jag bara längtar tills min nästa stora resa! Tråkigt nog har jag ingen vän som har samma drömmar som mig! Jag tänker mig backpacking i Australien, nya Zeeland och Asien (thailand, Kambodja, Vietnam för att nämna några) för att uppleva kultur, härliga äventyr genom djungel, storstadsliv, fest, sol och bad, och massor massor av annat spännande!

Finns de någon mer med liknande drömmar? Hör gärna av er! Vill gärna planera och diskutera fram den perfekta resan med någon med liknade drömmar.
Medlemmen har tagit bort svaret
9 apr. 2014 23:12
Det här är ungefär precis det jag också vill åka och göra!
Jag har ingen att åka med så skulle vara jättekul att åka med någon som vill göra samma saker som en själv!
Känns skönt också att det inte är direkt på stört så man hinner tjäna ihop lite pengar! men jag är definitivt intresserad att följa med! :)
10 apr. 2014 07:51
Gud va kul att ni också har samma planer som mig:) Kan ni lägga till mig på fb så kan vi prata vidare? Jag heter Johanna Ferm :)
10 apr. 2014 18:54
Hej, jag är intresserad av att åka också! Inga av mina vänner kan eller har intresse att resa, så det vore kul att få åka med några som har liknande drömmar! :)
Av Jpchef
10 apr. 2014 19:38
Jag är jäkligt sugen på att hänga på. Kommer inte resa detta året pga jobb men mitt projekt tar slut i feb. så det hade passat mig perfekt. Har varit lite i asien innan men inget av det du/ni nämner. Fast ni kanske inte vill ha med en kille?
10 apr. 2014 20:02
Gus va kul att det är så många med liknade dröm! Tjej eller kille spelar ingen roll :) lägg till mig på fb Johanna Ferm så bjuder jag in er i vår grupp:)
30 apr. 2014 18:33
Även jag tycker detta låtar toppen:)
8 maj 2014 16:41
Tja! Jag och tre vänner gör denna resa den 30 September i år.
Vi kommer att besöka en rad intressanta länder. Nya Zeeland-Australien-Singapore-Malaysia-Thailand-Kambodja-Laos-Vietnamn. Mvh. Kalle
18 maj 2014 18:48
Hej!
Är en 21 årig tjej från kungsbacka!
Tänker precis samma som dig! Har du tänkt leva billigt som att bo på hostel och backpacking hotell?
Hur länge har du tänkt vara borta??
mvh Manda
19 maj 2014 14:52
Hej! Det låter som en superkul resa som jag också skulle kunna tänka mig. Jag har inte heller några vänner med samma drömmar och det skulle vara kul att ha någon/några att resa med. Så länge man har ungefär samma "mål" så är det nog inga problem. När hade du/ni tänkt åka och hur länge? Skulle vara kul att prata vidare :)
Av Jonnali
18 juli 2014 18:53
Hej Johanna! Jag är inne på samma grej, suktar efter att få packa väskan och lämna landet lagom för nya äventyr. Har ingen i min närhet med liknande drömmar och letar därför efter någon/några att resa med! Är det forfarande aktuellt? Australien, Asien och Nya Zeeland är tre MÅSTEN jag vill uppleva. Älskar att vara spontan, festa, resa och träffa nya människor!
27 nov. 2014 00:07
Hej på dig! Jag har också liknande planer och min dröm är att åka iväg och jobba och leva livet i Australien, precis som du!. Är du inne på samma plan fortfarande? Hade varit sjukt kul, hör gärna av dig här eller på Facebook. Emelie Thiel på facebook! Kram :)
2 dec. 2014 07:24
Hej!

Jag bor för tillfället i Melbourne och har bott här ett tag. Jag ska sluta på mitt jobb här och ta steget ut som backpackers den 15 mars 2015. Jag ska garanterat resa runt i Australien ett bra tag och söker en resekompis som dig! Jag har alltid älskat att resa och är även sugen att ta flyget ut till Nya Zeeland, varför inte Bali ? och vad som nu önskas.. :)
Din sammanfattning om vad du vill uppleva stämmer in bra på mig. Jag älskar att gå på nya äventyr och jag vet att Australien är rätta svaret. En kombination av fest, sol, upplevelser, äventyr, storstäder, kultur och kilometerlånga vita stränder...

Hör gärna av dig om du vill veta mer!
kram :)