Reskompis till Sydney!

Av Johan92
27 aug. 2012 14:36
Visningar: 161
Hej! Jag är en 19årig kille som ska ner till Australien i slutet av Oktober. Kompisarna vill tyvärr hellre fortsätta jobba och plugga...

Tänkte åka ner för att hitta ett jobb, uppleva Australien och ha kul helt enkelt! Vet inte hur länge jag kommer stanna men troligtvis minst ett halvår. Vore kul att ha nån att åka med så skriv om ni är taggade!
2 sep. 2012 10:54
Hej Johan!
Vad kul att du också ska till Australien! Sitter i samma sits som dig, ingen av kompisarna hade råd och ville hellre plugga vidare..
Jag är en glad, sprallig och positv tjej som tycker om att resa och samtidigt ha kul på vägen.
Jag kommer att resa ned den 25e september till Sydney på ett Working Holiday visum. Tänkte först jobba där några månader om man nu trivs där, och sedan resa runt längst kusten, men är flexibel! Taggad!!!

/Veronica
Av Johan92
3 sep. 2012 00:15
Hej :) Härligt, låter ju precis som mina planer! Men då kanske vi kan träffas där borta då, jag åker 29 oktober.
Räknar med att du har fixat jobb till mig när jag kommer ner då ;) Haha härligt jag är också taggad!
3 sep. 2012 09:27
Klart jag har, säg till vart du vill jobba så fixar jag! Haha! Ja men hör av dig när du kommer ner, skulle vara kul att ses. Jag kommer byta nr när jag kommer dit så lättast är om vi hörs på fb/mail! Men kan återkomma till dig när jag fått mitt nr. Kommer bli så grymt kul där nere! Soool varje dag!!:) Har du fixat något boende och sånt redan eller tar du också allt på plats?
Av Johan92
3 sep. 2012 12:34
Haha låter bra det! Aa det kommer bli sjukt kul och skönt att slippa svensk vinter! Har inte fixat boende än, tänkte också ta det när jag kommer ner och hoppas på det bästa. Ja vi kan ju hålla kontakten på fb tills jag kommer ner :)