Reskompis till Australien+ Nya Zeeland januari 2013!!! ( med work and travel)

Av Mandyyn
1 okt. 2012 09:36
Visningar: 427
Hej! jag heter Amanda och är 18 (snart 19) år. Jag bor nere i Lund, dvs i skåne.

Jag lever verkligen för att resa så Australien blev utan tvekan något som jag kände att jag bara behövde göra. Jag älskar upplevelser, speciellt dem som är unika som man bara kan göra just i Australien och Nya Zeeland. Jag vill såklart se alla dem vanliga sakerna som stora Barriärevet och upptäcka sydney osv.

Jag är inte den tjejen som ligger och jobbar på brännan heladagarna utan jag vill hellre upptäcka allt som går att upptäcka. Jag gillar allt från rida ute i bushen, sova under stjärnorna till en shopping runda i Sydney. Det är såklart skönt att sola också men inte alla dagar i veckan ;)

Tanken var att jag reser någon gång i Januari-Februari till Sydney med W&T, med den här kiwi explorer grejen, så jag kommer någon gång åka till Nya Zeeland också är det tänkt. Jag vill som sagt se alla dem vanliga grejerna. Så jobba ett tag för att få ihop en kassa för att sen ge sig ut på äventyr skulle va nice. . Jag skulle även vilja gå på cowboy och surf kursen men inget är spikat så jag är öppen för förslag.
Eftersom jag reser själv så skulle det vara kul att hitta någon att resa med, som kanske delar mina intressen. Så det är bara kontakta mig här via mail : (Logga in för att se e-postadress) Ha det gött! // Amanda
2 okt. 2012 18:16
Hej Amanda!
Fastnade för din rubrik direkt när jag läste om Australien och Nya Zeeland. Har varit inne på just de länderna en längre tid nu och skulle mer än gärna vilja åka dit! Har varit inne på Work and Travel och dom verkar ha massa roliga upplevelser! man kan tillexempel jobba på en ranch med hästar och andra djur, ( är dock ingen hästtjej men har alltid drömt om att faktiskt lära mig rida) och dessutom så kan man tjäna en slant för att sedan dra sig vidare, detta var dock bara ett förslag, men som sagt det finns ju en massa saker att välja på!

Jag hade tänkt dra i början av nästa år och har inte heller någon att resa med då mina vänner har fullt upp med pojkvänner osv. Själv vill jag se världen!

Blev också otroligt lycklig av att du inte heller är tjejen som ska ligga i solen 24/7 utan hellre drar dig ut på äventyr. trodde jag var ensam om detta!?

Vill du veta mer om mig eller om du tror att jag skulle vara en rolig reskompis så hör av dig! Min mail: (Logga in för att se e-postadress)
9 okt. 2012 19:33
Hej!! :)

Jag har också tänkt åka till Australien och runt samma tidpunkt som dig! Än så länge har jag inte haft några direkta planer på att åka till NZ också, men jag är öppen för det mest så tycker bara det hade varit sjukt kul! Haha är också sugen på att testa massa grejer precis som du, samt sola lite om man får tid över ;) Nej men mina tankar kring resen är att uppleva så mycket som möjligt egentligen samt jobba för att kunna stanna ett tag. Har du hittat någon att åka med ännu? :) Hör jättegärna av dig :D
7 feb. 2013 01:12
Hej!
Hittade din diskussion när jag letade trådar om Australien. Jag är en tjej på 20 år som också bara vill ut i världen och göra massa saker jag inte trodde att jag skulle våga! Jag är spontan och äventyrslysten och vill göra allt man bara kan! Jag vill åka till Australien på work and holiday visum och ta dagen som den kommer. Jobba för att tjäna ihop extra till reskassan och sen dra vidare. Såklart är det skönt med sol och värme men jag vill absolut inte spendera hel min vistelse på stränderna i Australien, jag vill uppleva saker!
Såg att du tänkt dig åka i januari så kanske har du redan åkt, men om inte så kommer jag ner till Sydney i slutet v mars och om di befinner dig där hade det varit trevligt att träffas och se om man kanske hade funkat att resa ihop. Hör av dig om du är intresserad :)
4 sep. 2013 22:33
Hejsan kommer att fara dit den 19 november med workpad and travet åker även själv; p