Reskompis till Australien/Nya Zeeland

Av Liisut
20 feb. 2015 20:13
Visningar: 192
Hej!
Jag tänker ta mig till Australien någon gång i början av juni och har väl egentligen ingen större plan mer än att jobba lite under resans gång, kanske lära mig surfa, kanske hyra bil och ta sig runt med, hälsa på lite släktingar som bor där, se mycket platser och helt enkelt uppleva Australien. Sen tänker jag mig också Nya Zeeland i ca en månad kanske och hoppa fallskärm och bungeejump, kanske också här ordna bil att se sig om med. Efter det har jag också tänkt mig till Asien i några månader. Är mycket flexibel och öppen för förslag så hör gärna av dig om du är sugen på något liknande! Antingen här eller på min mail (Logga in för att se e-postadress) . Även om det skulle vara att bara resa dit ihop eller resa tillsammans ett litet tag så skulle det vara kul med sällskap :)
// Lisa
Av Evelinh
21 feb. 2015 23:12
Hej! Jag tänkte ta mig ner till Australien med ett Working Holiday-visa i slutet av September/början på Oktober! Det du skriver låter helt underbart och har gett mig massor av idéer på vad jag vill göra när jag kommer dit. Om du är där då kanske vi kan mötas upp? Det enda jag vet säkert är att jag måste iväg och fallskärm har jag drömt om sen jag var liten!
Av Liisut
22 feb. 2015 21:22
Åh jätte gärna! :) har du funderat nåt på vart i Australien du vill och vad du vill se? Lägg gärna till mig på Facebook Lisa Aspsjö (bara jag som heter så) :)