Reskompis till Australien i höst 2016

23 mars 2016 16:11
Visningar: 25
Heeej!

Jag är en tjej som heter Emelie och är 24 år gammal. Jag är sååå sugen på att skaffa visum och flytta ner till Australien ett halvår eller ett år till hösten, runt oktober/november. Planen är främst att jobba, resa runt och samtidigt uppleva nya saker. Känns lite läskigt att åka ner själv så därför vill jag kolla om det finns någon här som är sugen på att göra samma sak då mina vänner inte riktigt känner likadant som mig.

Är just nu sugen på att dra till Sydney eller Melbourne och kanske jobba på en farm eller något annat men är öppen för förslag för annat också :)

/Emelie
24 mars 2016 01:21
Heeej Emelie! Precis köpt en enkel biljett ner till Melbourne själv och är super pepp på att hitta någon reskompis. Adda mig på fb om du tycker detta kanske låter kul så kan vi snacka mer :) Jenny Tidqcist heter jag där :)
25 mars 2016 09:19
Hej :) Det låter som vi har exakt samma planer. Jag heter Denise och är 24 år, bor och jobbar i Skåne. Jag har också tänkt flytta till Australien i okt/nov och jag vill också flytta till Melbourne och ev. jobba på en farm, för att senare resa runt och upptäcka annat. Jag har inte Facebook längre dock, så kanske lättast att hålla kontakten här? :)
9 maj 2016 07:09
Hejsan Emelie! Går i princip samma tankar som dig, resa till australien i oktober och upptäcka vackra platser/människor och jobba för att öka reskassan. Skulle vara grymt att avsluta resan på nya zeeland! Hör gärna av dig om du vill. Kraam