Reskompis till Australien i början av februari!

Av Thhn
16 dec. 2011 07:02
Visningar: 324
Hej!

Är en tjej på 20 år som har alltid velat sett Australien och den här våren skulle jag och en kompis åka dit men det blev massa strul så nu står jag här ensam med planerna.

Vill åka till Australien och bara resa runt i landet, upptäcka, se massa nytt och träffa massa nya människor. Sen skulle jag vilja åka till Nya Zeeland efter det, sen får man se vad man är sugen på!

Letar efter någon att börja resan med iallafall, och skulle gärna vilja åka i början av februari!:)

Hör gärna av er!
Av Aerozex
21 dec. 2011 01:59
Hallå!

Jag har haft liknande planer gällande Australien och kring februari, men jag har inte planerat i detalj utan har ungefär samma mål med resan som du skriver.
2 jan. 2012 02:41
Hejsan, jag är sugen på att åka men står också ensam med planerna. Har du fixat o bokat allt redan ? : ) Take care /Sara
4 jan. 2012 00:22
Hej heeej. Jag åker också ner fast i mars. Vore kul att ses, mjukstarta resan med några svenskar. Vilket hostel bor ni på? Jag börjar i Sydney. Ni då?
Av Aerozex
5 jan. 2012 20:56
Dra över ett mail till (Logga in för att se e-postadress) eller via FB ni som ska ner i februari, då tänker jag dra ner och vore najs med sällskap som start :)
11 jan. 2012 14:18
Hejsan! :D jag aker till australien sista februari (Melbourne) och sedan ar planen att aka langst ostkusten med buss i ca 2 manader och bara leva livet, innan jag ska vidare till NZ en manad!! Hade ocksa verkligen tyckt det hade varit roligt med resesallskap en bit pa vagen eller att borja med!
Min mailadress ar (Logga in för att se e-postadress)
Av Jennywa
11 jan. 2012 17:52
Hej!

Jag är också väldigt sugen på att åka till Australien nu snart! Är inne på samma spår som du :)
Så om du vill får du gärna höra av dig så kan vi prata mer! :)

/Jenny
Av Sannaas
13 jan. 2012 00:37
jag flyttar till sydney i mitten av feb, reser också själv så vore toppen om man kunde möta upp lite folk där nere! om du har vägarna förbi sydney kan du väl höra av dig? maila mig på facebook i så fall, sanna nannstedt!