Reskompis till Australien hösten 2015

3 maj 2015 00:13
Visningar: 140
Hej på er!

Jag är en härlig tjej på 18 år gammal som tar studenten nu till våren. Jag läser naturvetenskapsprogrammet men precis som många andra är mina planer inte att plugga vidare direkt utan jag vill ut i världen först! Jag har länge varit intresserad av att åka till Australien där jag vill bland annat jobba men även upptäcka det fantastiska landet och göra så mycket som möjligt! :) Dock är det ingen av mina vänner som har samma planer som mig och därför söker jag någon/några som möjligtvis är inne på samma spår som mig och har lust att hänga på!

Jag är en sprallig och glad tjej som älskar att upptäcka nya saker och framför allt att resa. Mitt största intresse är träning så på min fritid tränar jag en hel del och gillar även matlagning :)

Jag planerar att åka till Australien i sep-okt någon gång och om det är någon där ute som är intresserad får ni JÄTTEGÄRNA höra av er och skriva era planer! :)
Av The_bro
8 maj 2015 01:20
Hej!
Jag heter Rickard, 22 årig stockholmare som jobbar som bartender och tänkte dra ner till Australien på ett working-holliday visum för att leva backpackerliv där nu till hösten/vintern och då variera mellan att hitta barjobb och lära mig t ex att surfa.
Har samma problem som dig med att ingen av polarna kan pga av kass ekonomi eller att de är studenter.
Jag tänkte dra dit i september och då sikta på Sydney och sen se vart fötterna pekar därefter
Hör av dig om du fortfarande letar resekompis!
Av Aliceb
8 maj 2015 20:42
Hejsan! Jag har exakt samma planer som du! Tar också studenten nu och planerar att åka till Sydney i slutet av september! Söker därför också reskamrater!! Adda mig på Fb om du känner för att hålla lite kontakt :)

Mvh Alice Börjesson, Stockholm