Reskompis till Australien hösten -14

27 apr. 2014 13:42
Visningar: 230
Jag är en ressugen tjej från en liten ort på landet 5 mil från Uppsala, söker reskompis då mina vänner inte kan/vill pga plugg osv. Drömresan går till Australien/Nya Zeeland annars är jag öppen för och åka till något annat varmt land, eller varför inte fler?!

Jag är iaf en fartfylld tjej som vill göra det mesta som lära mig surfa, festa, hoppa bungyjump, klappa en kängru.. och allt annat man kan komma på. Har tänkt vara borta minst 3månader och komma iväg i höst nångång och vill helst inte bara resa utan även jobba.

Hör av om ni är ute efter något liknande!
Mail: (Logga in för att se e-postadress)
28 apr. 2014 17:02
Hejsan! Mitt namn är Emelie och jag funderar också på att åka till Australien/ Nya Zeeland runt september/oktober. Jag är en glad tjej som är född 94 och kommer från Örebro. Min plan är att resa runt och uppleva så mycket som möjligt men skulle även kunna tänka mig att jobba. Vore kul om man kunde styra upp något då jag inte vill åka själv haha :)
2 maj 2014 21:30
Hej!
Jag har planerar att åka till Australien någon gång mellan september och november. Jag vill åka till australien, nya zeeland och bali. Jag vill göra allt och lite till och är verkligen så sjukt taggad på detta. Jag har rest en hel del på egen hand innan men känner nu att det hade varit kul att resa tillsammans med någon.

Det hade varit kul att prata mer och se om vi tänker samma? :)
3 maj 2014 15:22
Hej! Låter väldigt likt det jag har tänkt mig! Jag tänker åka någon gång i oktober/ november, är det då ungefär du också tänker, eller planerar du tidigare?

Mvh Emelie
4 maj 2014 09:29
Hejhej!
Även jag är sugen på att resa runt i Australien och Nya Zeeland (kanske även något mer land). De jag umgås med har dock inga pengar, sparar till universitetet eller pluggar på universitetet, men verkar ju iallafall finnas några här som vill liknande saker! Tror inte jag behöver jobba utomlands, men även det vore ju en upplevelse. Om man åker några stycken så spelar det ju ingen roll om några jobbar och några inte jobbar :)

Vore väldigt kul om man fick ihop ett litet gäng att resa runt med!
4 maj 2014 13:00
Hej jag är ockaå sugen på att åka utomlands i höst/vinter. jag är öppen för alla förslag om länder men australien och bali hade varit riktigt kul. Gillar att testa på allt som finns :) mina kompisar tycker att jag är rolig och galen på ett bra sätt såklart. hör gärna av er, facebook- rebecka berggren
kik- beckaberggren
Av Ebbban
6 maj 2014 13:26
Hej! Jag är absolut intresserad, min tanke är att åka i September och komma hem i mitten på December ungefär. Heter Ebba Blomquist på facebook, om du är sugen på att prata :)